Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mennyire befolyásol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire befolyásol titeket, ha egy srác elég jól tud zongorázni?

Figyelt kérdés
De nem a komolyzenében hanem a könnyűzenében jártas, szóval nem Mozartot kell hallgatni hanem jazzt és slágerszámokat: Rihanna, Beyonce, Linkin Park, David Getta, Akon, Appologize, filmzenék, és higgyétek el, tudnám még sorolni :D
2011. aug. 6. 10:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Budapesti vagy? :D Mert akkor szívesen megismernélek :D

19/L

2011. aug. 6. 11:43
 12/29 A kérdező kommentje:
hát én hallás után tanulom a zenéket... és most nem ilyen összetákolt dallamokra gondolok... 5. válaszoló: speciel ezt nem tudom eljátszani, de ha neki ülnék körülbelül 3-4 órámba fájna, hogy előadható formában tudjam.
2011. aug. 6. 11:44
 13/29 A kérdező kommentje:
és ha nem világos a kérdésem, mondom úgy, hogy ha iskolában megkérnek, hogy valamit játszak el nekik, akkor nyilván azt nem csak ők hallják..... és ha így leszólítok egy lányt, akkor már előnyösebb helyzetből indulok? szimpatikusabb vagyok? és most ne egy nagy cickány fejű 120 kilós srácnak gondoljatok :D :D vagy embere válogatja?
2011. aug. 6. 11:48
 14/29 anonim ***** válasza:
Abszolúúúút előny!!!!! :P ;) Szeretem az olyan pasikat, akik zenélnek!!! ;)
2011. aug. 6. 11:56
 15/29 anonim ***** válasza:
én utálom az élő zenét, nem jön be 20L
2011. aug. 6. 12:40
 16/29 anonim ***** válasza:

szerintem tök jó, ha van valami normális hobbija, és mondjuk ha szerez egy számot amit nekem címez és eljátssza az tök jó!

én imádom ha egy fiú ilyen kulturált és csinál valamit.

2011. aug. 6. 12:59
 17/29 anonim válasza:
2011. aug. 6. 13:08
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

Ha találkozok egy sráccal, aki zongorázik, gitározik, vagy hegedül stb. hangszereken játszik, akkor rögtön arra gondolok, hogy "na ezt is benyomták a szülei a zenesuliba, hogy kiéljék rajta a saját meg nem élt vágyaikat, hogy tudjon zenélni..." Szóval olyan anyuci kedvence típust látok benne.

Nekem sokkal jobban bejön, ha valaki spontán tanult meg valamit, nem egy versenyistállóban tréningezték rá 4 éves kora óta.

Amúgy a zenét teljesen fölösleges időtöltésnek tartom. Egy férfi inkább pénzt keressen és dolgozzon.

21/L

2011. aug. 6. 14:29
 19/29 anonim ***** válasza:
65%
Előző, honnan tudod h a szülei nyomták be és nem ő maga akart megtanulni? Meg ha a zenélés felesleges időtöltés, akkor ennyi erővel minden hobbi az, és a normális ember csak dolgozik, alszik, eszik, iszik, hugyozik, szarik?
2011. aug. 6. 14:38
 20/29 anonim ***** válasza:
fúúú gyerekek, de el vagytok tájolódva sokan. én pl 5 évesen lettem beíratva a zeneiskolába. mamámnál ott volt a zongora és hallás után nyomtam a gyerekdalokat... megtanultam kottát olvasni, stb. pillanatnyilag hallás után lejátszom ezeket, amiket linkeltetek pl. közel sem virtuóz egyik sem. ja, és elképesztő, h mennyire sztereotipizál néhányotok...
2011. aug. 6. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!