Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki ezek alapján?
Figyelt kérdés
Volt egy srác, aki egy bulin bepróbálkozott nálam(bókolt, viccelödött, énekelt nekem, a karjaimat maszírozta, közel hajolt hozzám, megfogta a csípömet), majd rá egy hónapra megint összefutottam vele, felhozta ezt a buli, hogy emlékszem-e rá, mikor füzött engem, majd azt mondta, hogy van bennem valami, amire a gitáros pasik buknak(legalábbis ö), csak nem tudja még, hogy mi.
Rá egy jó hónapra lakodalomba voltam hivatalos, és ö az együttes egyik gitárosa. Egész lakodalom alatt, míg zenéltek engem bámult, akárhányszor ráneztem (és elég gyakran néztem rá, mert tetszik nekem) ö mindig engem nézett, ha elültem valahova, akkor arra nézett.
2011. aug. 5. 11:32
1/5 dirtboy válasza:
Szerintem elég egyértelmű hogy tetszel neki.Szegénynek mit kéne még tenni e hogy biztos legyél benne hogy tetszel neki?
2/5 anonim válasza:
biztosan! a srácok csak úgy nem bámulnak senkire...max ha csúnya az illető, vagy nagyon tetszik nekik valami/valaki...és az alapján amit leírtál szerintem bejössz neki! :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem is tuti, ha egy fiú sokat néz téged, és tartja veled a szemkontaktust tuti, hogy bejössz neki :-). Hajrá :))))
5/5 anonim válasza:
Tuti, hogy csak meg akar kúrni! A gitárosok már csak ilyenek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!