Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján szerintetek tetszem neki?
Most lettem gimis, és van egy fiú, aki szinte mindennap ugyanazzal a busszal szokott hazamenni, mint amelyikkel én. Észrevettem, hogy egy ideje már gyakran néz a buszon, és a buszváróban is rám szokott nézni. Úgy szokott nézni, hogy pl mikor előrébb ül, mint én, akkor hátrafordul 2-3x és néz pár másodpercig, majd aztán "félig" fordítja hátra a fejét, és úgy néz rám (a szeme sarkából).. Sőt, amikor én leszállok (mert én közelebb lakom a sulihoz, mint ő), akkor is gyakran rám néz, mintha ilyen "elbúcsúzó-nézés" lenne :P Ezek alapján szerintetek bejövök neki? Fiúk! Ti is szoktatok "hasonlóakat csinálni", ha tetszik egy lány? Bocsi a hülye fogalmazásért. Köszönöm előre is a válaszokat.
15/L (A fiú is 15-16 év körüli lehet.)
Igen és igen. Egyszer ülj le mellé. :)
20/F
köszi a gyors válaszokat:)
nem hinném, hogy a vajas számat nézné, mert csak a délutáni buszon látom. :P
Űlj le mellé és mond ezt neki:
Bocsi, de elfelejtettem a telefonszámod. Megadnád?
Jó esetben nem marad el a nevetés és megadja :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!