Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek alapján tetszem neki? Lennt.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján tetszem neki? Lennt.

Figyelt kérdés

Na szóval, voltunk egy táborban..

Meg láttam hogy eléggé hosszan nézett az egyik gyerek, aztán én is rá néztem olyan hosszan.. Szerintem ezzel vette a lapot nade mindegy.

Másik nap már kezdett beszélgetni velem. Felvenni a kapcsolatot stb. Azt mondta olyan édes vagyok .. én nem elkezdtem ezen zavaromban nevetni! Arra meg azt mondta hogy "csak vicceltem".. Aztán az nap este buli volt, és karolgatott azt mondta hogy menjek vele beszélgetni (végül nem tudom miért nem mentünk) Meg aztán mentünk táncolni (többen) ott folyton nézett =)) ... Másnap oda jött hozzám beszélgetni! Hát mit mondjak.. nem sokat beszéltünk mert eléggé zavarban voltam én is meg szerintem ő is! A végén azt mondta: Na én megyek :) Jót beszélgettünk.. Aztán haza fele a buszban is nézett stb.. nemtudom mit akar :) szerintetek?

2011. aug. 16. 15:36
 1/2 anonim ***** válasza:
tetszel neki csak fél:) Legalábbis szerintem...
2011. aug. 16. 15:41
 2/2 A kérdező kommentje:
De eléggé érdekes, mert eddig nem kezdeményezett semmit! :) most meg..
2011. aug. 16. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!