Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még ilyen fiúk/férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még ilyen fiúk/férfiak?

Figyelt kérdés

15-25 éves korosztályra értem..

ne mondjátok hogy "az egy film", mert ezek nem olyan dolgok...

gondolom mindenki/sokan látták a titanic című filmet.. és én állandóan egy olyan fiúról álmodozom mint jack dawson

[link]

aki éli az életét, udvarias, tudja mit akar, romantikus, élettel teli, van valami rendes hobbija, stb... aki nem hiszi azt hogy a pénzével, autójával, drága ajándékokkal tud elcsábítani, hanem csak saját magával..

és-és-és aaaah...

nem mondjátok hogy csak

-tiniknél, ilyen fiúk maradtak: [link]

meg ilyen hasonló csőgatya-díísszíscipő-alsógatyafel-gatyale, vasalt/melírozotthajúak,

tudom hogy nem kell általánosítani, meg minden, de manapság minden fiú annyit szépítkezik, mint egy lány, azt hiszik pénzzel mindent lehet, vagyis azt hiszik hogy csak azzal lehet, nem csinálnak semmit csak otthon ülnek az idiótábbnál idiótább szg-s játékaik előtt..

hol vannak a versírós, simán írós, zenélő, rajzoló férfiak, aki mondjuk munkától izmos nem pedig a kondibérlettől meg a szteroidoktól ?!

2011. aug. 4. 17:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ez nem ördögi kör. Tudni kell mit hogyan mikor kell előhozni. :P
2011. aug. 4. 18:10
 12/27 Szása Petrosevics ***** válasza:
Vannak ilyen fiuk, csak a csajok többsége szarik az ilyenekre, és rá vagyunk kényszerítve ha kapcsolatot akarunk egyáltalán, hogy bizonyos értelemben "alkalmazkodjunk".
2011. aug. 4. 18:19
 13/27 anonim ***** válasza:
Jogos. :D
2011. aug. 4. 18:22
 14/27 anonim ***** válasza:
De sok tudatlan ember van :D bocs de most nem tudom hogy sírjak vagy nevessek xD a válasz nincsenek ilyen fiúk... van olyan aki nem emo de az már megtalálta a párját mert az olyanra gyorsan lecsapnak
2011. aug. 4. 18:29
 15/27 anonim ***** válasza:

Te vagy a tudatlan, de nagyon.

Sírjál, de azért amiért ilyen tudatlan ember vagy.

Vannak ilyen fiúk, sőt sok fiú. Én is tudom, fiú vagyok.

Nem minden úgy müködik ahogy te azt el hiszed.

Emo != Udvarias, érzelmes ember

Ennyi.

2011. aug. 4. 18:41
 16/27 anonim ***** válasza:

"Emo != Udvarias, érzelmes ember "

LoL

2011. aug. 4. 18:50
 17/27 anonim ***** válasza:
Emó = _Túl_ érzékeny, depressziós, szuicid hajlamú
2011. aug. 4. 18:57
 18/27 anonim ***** válasza:
Ami annyit jelent, Emó != Udvarias, érzelmes ember
2011. aug. 4. 18:58
 19/27 anonim ***** válasza:
Biztos sokan vannak akik neked bejönnének, csak hát a címüket nem tudhatod...
2011. aug. 4. 18:59
 20/27 anonim ***** válasza:

Nincsenek? Miért?

Azért mert ha 1 lány választhat a bmw-s, izomagyú, pénzét villogató bőrkabátos a közösség élén álló férfiutánzat és az otthonülő, verset író, visszafogott de udvarias, nem első randin megdugós autó nélküli srác között, akkor az elsővel megy el.

Mi köze a számítógépes játékhoz ez előző többihez? ÉN is játszok, mégis udvarias vagyok, sőt én mondom jobb feszültség levezetés mintha részegre innám magam..

2011. aug. 4. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!