Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kéne leszólítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne leszólítani egy 13-14 éves lányt?

Figyelt kérdés

Az utcán hogyan szólítsak le egy 13-14 éves lányt ?

15/F

2011. aug. 4. 10:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én ha nálam pár évvel fiatalabb csajokkal próbálnék összejönni, akkor azt nem az utcán tenném, hanem az ismeretségi köreimben, iskolában, azokban a társaságokban, ahol mozgolódok. Az utcán ki tudja milyen lányokkal ismerkedsz össze, lehet hogy van barátjuk stb.
2011. aug. 6. 23:25
 22/23 anonim válasza:

Vázolom a szituációt:

Csaj sétál az utcán, te azt mondod:

- Csááá, na mizu? *szemöldök-vonogatás* Most le vagy szólítva... :DDDD

ÉS láss csodát, már le is szólítottad. Ennyi...

Egyébként eléggé gáz, hogy ezt is másoknak kell elmondani neked...

2011. aug. 6. 23:45
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem az utcán kell ismerkedni;) abból többnyire nem lesz semmi:)...tapasztalatból mondom...engem 13 tól 20 is szólitottak le és az ilyen szövegekre esküszöm annyira fel tudok mérgelődni..ismerkedni nem az utcán kell...de még mindig jobb mint közösségi oldalon...de komolyan az ilyen szövegek hogy megy el mellettem valaki és sétáltatja a kutyáját...és beszól hogy harap a kutyám ...én meg akaratlanul is elkezdtem nevetni erre meg hátrafordult és rámkacsintott meg azt mondta hogy mindenki...persze élveztem a dolgot ki nem élvezi ha bókolnak neki....de ez az utcán szólintgatás ez egyszerűen marhaság habár ha egy rib*t akarsz felszedni meg meg is oldhato...de inkabb a barati koreidben tagitsdd az ismereteidet...vagy ha mar maskepp nem...akkor az meg mindig eselyesebb ha ulnek a padon es te odamesz es egyszeruen odaszolsz hogy sziasztok leulhetek...es mosolyogj...:)az bejon...am meg azt hogy gitarrall odajon es a sajat dalat enekli nem tonderorszagban elunk hanem a foldon:)))de jo poen volt...szamomra...de egy jó koncert is alkalmas az ilyesmire...nem SP:)) egy qumby pl...vagy barmi mas..ami szinvonalas..habar oda nem igen jarnak 13 evesek de 14 ek inkabbacska ..de te tudod milyen a stilusos minden esetre sok sikert hozza 13/L
2011. aug. 24. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!