Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 5 éves kiscsaj hogy tudná leszólítani a fiúkat?
Ez így most furcsa kérdésnek tűnhet.:D Arról van szó, hogy én(16/L) szoktam sétálgatni a faluban az 5 éves unokahugommal. Gyakran vannak fiúk a közelben, akik eléggé néznek, aztán rám is mosolyognak. Visszamosolygok, de nem szólítanak le.:( Az unokahugom elég nagyszájú, múltkor már be is szólt az egyik bicós srácnak, mikor faralt a bicójával, hogy "akkor szoktak így menőzni a fiúk, ha szerelmesek"(nekem mondta, de meghallotta a srác is, és mosolygott:D:D(elég vicces helyzet volt). És múltkor volt olyan, hogy egy srác a kutyáját sétáltatás közben odaküldte hozzám, és így ismerkedtünk meg a sráccal.:D Így jutott eszembe, hogy talán "hasznát" tudnám venni az unokahugomnak pasizásnál. Pl beszólhatna a fiúknak valamit, és akkor visszaszólnak, és elkezdünk beszélgeni, aztán megismerkedünk.:D:P De mit szóljon be nekik?:) Valami ötlet?:D
16/L
Faluban mindenki ismer mindenkit (majdnem).
Inkább erre kéne építeni.
Persze, vegyük hasznát is a kis nagy szájacskának :) amúgy ez aranyos, nincs ezzel baj...
Valami beszólás, mind1 mi elég lehet...te is hozzáfűzhetsz valamit, ha folytatod valami frappáns beszólással amit a hugi elkezdett és a srác közlékeny, vevő az ismerkedésre akkor nyert ügyed van.
De az sem árt ha önállósodsz és magad oldod meg, ne függj a kicsitől.
Első válaszoló! Ez a falu nem az én falum, hanem az unokahugomé.:D Ott nem ismerek senkit sem (az unokahugomékon kívül), és Ő sem ismer senkit sem, mert most költözött oda. |Amúgy én is faluban lakok, mégis alig ismerek itt valakit...|
2.válaszoló! Köszi.:) Próbálok önálló lenni, de nem nagyon megy, mert elég félénk vagyok. Szerintem ezzel is "gyakorolhatok", hogy később bátrabb legyek, és menjen egyedül is.:D
Szerintem a jó megoldás egy feliratos póló lenne:
"NEM A LÁNYOM, CSAK AZ UNOKAHÚGOM!" :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!