Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jó ötlet v inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet v inkább hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés
Szóval kb 1 hete megismerkedtem 1 fiuval neten és most ugy néz ki h talizni fogunk,de én elbizonytalanodtam.Még nem jártam senkivel és nemtom h jóötlet lenne-e elsőre olyannal összejöni akit neten ismertem meg...
2011. aug. 3. 10:23
1 2
 11/18 anonim válasza:
Milyen a megérzésed? Normális? Nem túl nyájas, vagy bármi? Ha úgy érzed, hogy nem lehet baj, akkor találkozzatok. Ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel, akkor max. csináld azt, hogy megbeszéltek egy helyet és messziről kiszúrod magadnak, hogy szimpatikus-e vagy sem :) Ha nem, hazamész, ha igen, odamész :)
2011. aug. 3. 10:39
 12/18 anonim válasza:
Legfeljebb írsz egy smst, hogy ne haragudjon, anyudnak segítened kell :)
2011. aug. 3. 10:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Szép testben is lehet rohadt a lélek.
2011. aug. 3. 10:42
 14/18 A kérdező kommentje:
nem tűnik gyanusnak de vmiér mégis azt érzem h nem akarok vele találkozni:S
2011. aug. 3. 10:43
 15/18 anonim válasza:
hát igaz, szép testben is lehet rohadt a lélek, ebben valóban van igazság. Ha meg úgy érzed, hogy nem akarsz vele találkozni, NE találkozz vele, senki nem kényszerít téged, és tart a fejedhez pisztolyt. Hallgass a megérzéseidre, ösztöneidre, az mindig beválik!
2011. aug. 3. 10:56
 16/18 pötty! ***** válasza:
Szerintem 1 hét után még kicsit korai lenne a találkozás, beszélgess vele többet, vagy mond neki hogy kapcsolja be a webcamot ott nem lehet annyit csalni mint a képnél. Ha nem találkozol vele ilyen fiatalon nem kell megbánni, főleg ha nincsenek jó megérzéseid, bőven ráérsz még ismerkedni. :)
2011. aug. 3. 11:27
 17/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)de asszem ink hagyom a francba:D
2011. aug. 3. 16:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia!én 15 éves lány vagyok és én is facen ismerkedtem meg a mostani barátommal,mert úgy kezdte hogy megbökött aztán én visszaböktem ő meg írt nekem egy levelet és msn-en folytatukk.aztán 2-3 hét múlva találkoztunk,én nem féltem hanem izgultam hogy ez így fura lesz meg ilyenkor idegességembe alig szólalok meg,aztán azóta rendszeresen találkozgatunk jól megvagyunk és szeretjük egymást.arra figyelj hogy nyilvános helyen találkozzatok,mert pl én egy plázában találkoztam előszőr barátommal,ha valami kevésbé forgalmas helyet mond az már régen rossz abba ne menj bele,légy kemény és ragaszkodj egy forgalmasabb helyszínhez.nem feltétlenül kell hagynod az egészet.
2011. aug. 30. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!