Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érd el egy lánynál, hogy megpusziljon? :X
Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 20:04
3/24 A kérdező kommentje:
xD
2011. júl. 31. 20:06
4/24 A kérdező kommentje:
Nagyon IQ-d lehet harmadik! Látom, értelmiségi kategóriába tartozol!
2011. júl. 31. 20:06
5/24 A kérdező kommentje:
Nem nagyon hanem nagy :)xđ
2011. júl. 31. 20:07
6/24 axdsc válasza:
te is értelmes lehetsz ha ilyeneket kérdezel
7/24 A kérdező kommentje:
Istenem. Hát ha érdekel mit kérdezzek? xĐ, Látom, hogy értelmes vagy, csak eljátszod hogy nem :) !
2011. júl. 31. 20:08
8/24 axdsc válasza:
itt a /kiss nem működik mint a wowban... egyébként ez akkor is hülye kérdés. de ha szeretnéd, itt egy normális válasz is: kedveskedj neki, bókolj neki, járj a kedvében, ha nem ismered akkor szólítsd meg, beszélgess vele, törődj vele, stb.
9/24 A kérdező kommentje:
Tudom, ezt csak idegességemben tettem fel, mert nem ír vissza a messen pedig <3 kiakadtam. Bocs, hogy ilyen h-jeséget kérdezek!
2011. júl. 31. 20:15
10/24 anonim válasza:
Kedves kocka kérdező xD : küldj neki egy :* -t és akkor talán viszonozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!