Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Mit tegyek? Van egy lány aki nekem tetszik osztálytársam 1 éve, és évvégén kezdtünk el ismerkedni, és miutánn a nayári szünet elkezdődött ő szakított a pasijával és szabaddá vált az út előttem. De mivel vége lett a sulinak így nem találkoztunk és csak msn-en beszélünk, (ő vett fel) és néha beszélünk, mindíg én írok rá van mikor csak válaszolgat nem kérdez olyan mintha nem is akarna beszélni, van mikor elbeszélgetünk jól, de van mikor nem beszél és akkor meg is indokolja hogy pl szar napja volt, szar a kedve..., És én ezt már kezdtem kicsit unni, párszor nem írtam rá és végül ő írt rám elbeszélgettünk, egyszer megkérdeztem tőlel hogy lenne-e esélyem nálla azt mondta nem tudja lehet, nem ismer igazán! Mindezek mellet az is ellene játszik hogy a csaj az exével sokszor eggyütt van ölelik egymást meg minden mintha járnának de mégse, no meg a lány olyan fajta aki nem akar szexelni, ezt úgy értem hogy hosszú párkapcsolat utánn se!Ja és még mikor az exével ölelkeznek párszor láttam hogy hogy néz a csávóra és ilyenkor is elbizonytalodom! Mit tegyek? Szerintetek van esélyem? Mit javasoltok? 16/F
2011. júl. 30. 22:31
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibák miatt
2011. júl. 30. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a lány nem akar tőled többet mint barátság. De én a te helyedben, amikor azt mondta,hogy nem tudja, hogy akar-e valamit, mert nem ismer igazán, azt irtam volna neki vissza erre, hogy: Akkor találkozzunk, menjünk el valahova és ismerkedjünk. De mivel ezt gondolom akkor nem tetted meg, szerintem ird meg neki, hogy neked nagyon tetszik és szívesen elkezdenél vele ismerkedni. Ha nemet mondd erre is akkor hagyd a francba!
2011. júl. 30. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Ha tetszenél neki, már adott volna jeleket...
2011. júl. 30. 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem akarom elolvasni de biztos hogy a végén d*gás lesz!!!
2011. júl. 30. 22:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy majd találkozzunk, de akkor azt mondta hogy táborba megy meg nem ér rá, jó este fele mindíg fent volt msn en vagy facebook-on. Máskor meg ő mondta hogy majd találkozzunk valamikor el is kérte a számomat. De mégse jött össze :/
2011. júl. 30. 22:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja és már párszor hívtam buliba, de van mikor azt mondta hogy már másik buliba megy mert hamarabb meghívták....
2011. júl. 30. 22:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, de valószínűleg finoman le akar rázni, legalábbis olyankor mikor úgy érzi, h randizni akarsz vele, vagy tetszik neked.
2011. júl. 30. 23:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!