Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a kocsival tudnék csajozni? Minden ismerősöm akinek jó kocsija van, jó nőjei is!?
2011. júl. 30. 16:32
21/23 AndiBandi93 válasza:
LOL előző xD Ez pont tökéletes, ebben lehet gruppent is csinálni :D
Egyébként az üresfejű libák tényleg csak az említett 3 kocsimárkát ismerik :) Márpedig csak ezek buknak a kocsikkal csajozós pasikra.
Most megint jöhet, hogy jaj mert a többi nem vallja be. Persze, csak provokáció. Amúgy még jó, hogy bejön a fuxos kocsi, ha tetszik - amit linkeltél az pl. nem jön be. De egy Audi A2-es már annál inkább. Nem az a fajta menőzős kocsi, jobban szeretem a függőlegesen terjedelmes kocsikat.
Viszont a pasimnak nincs kocsija, még az apjáét se tudja vezetni, mivel inkább a miénkkel furikázunk. Mikor megismertem nem ez volt az elsődleges szempont, bár a jogsija imponált. Szerintem ez inkább a fontosabb, mint a jó verda.
22/23 anonim válasza:
nálam a b.nőm apja mentős ő vitt egészségügyi vizsgázni , mikor letettem jogsit b.nőm mondta áá legalább valaki elhurcol ide oda :D mire én mondtam neki aha persze lerakod te is a jogsit :P , erre most én tanítom vezetni mert nekiállt tanulni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!