Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti ellenzitek/elutasítjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti ellenzitek/elutasítjátok ezt a fajta kezdeményezést?

Figyelt kérdés
Szóval tetszik egy srác, de egyelőre csak köszönő viszonyban vagyunk. Megtaláltam az egyik közösségi oldalon, de nem tudom, bejelöljem-e. Ti szeretitek, ha egy csaj így próbál kezdeményezni, vagy inkább élőben tegye? A srác egyébként 28 éves.
2011. júl. 29. 19:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%
Csitrisen viselkedsz, mert annyi önbizalmad sincs, annyi tapasztalod sincs, annyi eszed sincs, hogy itt kérdezgeted, itt akarsz bátorítást nyerni, itt hadakozol velem, egy fiú miatt!!! Ha felnőtt nő lennél nem sz@rakodnál ennyit egy sima ismerkedéssel! :) Hát ezért!
2011. júl. 29. 20:25
 12/20 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy nem vagyok egy akkora ribanc, mint sok csaj, és nem igazán volt még komolyan dolgom pasival.
2011. júl. 29. 20:32
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha koszontok egymasnak, tehat talalkoztatok mar eloben ez elegendo indok bejelolni valakit face-en. Ez eleg hetkoznapi dolog, onmagaban nem is szamit kezdemenyezesnek, szoval nyugodtan megteheted sztem.
2011. júl. 29. 20:37
 14/20 anonim ***** válasza:

... Lehet erre válaszolni? Örülsz, hogy beszélgetek veled? :D

Jelöld be, de akkor már írj is neki egy mélt, hogy szereted a fagyit, és múltkor láttad, hogy evett egy gombóc vaníliát, vigyen el oda, ahol vette! CUkkersááág POWER!

2011. júl. 29. 20:38
 15/20 A kérdező kommentje:

Jól van már, én csak reagáltam :D

Köszi mindenkinek az eddigi válaszokat.

2011. júl. 29. 20:42
 16/20 anonim ***** válasza:

Ahogy most ugrasz és sértegetsz mindenkit, aki nem tetszik - az is gyerekes viselkedés.

Próbálj meg gyorsabban felnőni, mert 20 évesen ez már nem a legjobb jel, ha ilyen a lelked. Oldjál meg problémákat, és tegyél magad elé célokat. Kérdezni lehet (akár itt is) - de ne a sült galambot várd (tehát ne olyan egyszerű megoldásokat, amivel nem kell se dolgoznod, se kockáztatnod, de még gondolkodni se).

2011. júl. 30. 01:02
 17/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, írd már meg légyszi, hogy kit sértegettem. Mert én semmi ilyesmit nem is szándékoztam, és szerintem nem is tettem. Egyébként azért mertem feltenni a kérdést, mert akadt már olyan srác, aki azt mondta, hogy ez amolyan óvodás kezdeményezés.
2011. júl. 30. 10:19
 18/20 anonim ***** válasza:

Az egész viselkedésed ilyen: kezdve a kérdéseddel (20 évesen ez nevetségesen kis probléma) - aztán ahogy reagálsz itt mindenkire "de miééééértt???"

Tiszta óvodás viselkedés. Ami nem baj, ha valaki folyamatosan irányít és gondoskodik rólad - de ha önálló akarsz lenni, akkor tragédia.

Én a helyedben, mielőtt visszakérdezek, elemezném a helyzetet, és megpróbálnám legalább a magától értetődő válaszokat megtalálni.

2011. júl. 30. 11:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki először csitrizett!

Álljon már meg a menet! Most mindenki engem majmol? Én már mondtam neki, hogy gyerekes, megértette remélem, továbbiakban mással tessék oltani! :)

2011. júl. 30. 13:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Utolso: beindult a csordaszellem... ;)
2011. júl. 30. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!