Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én gondolom úgy hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy hogy a mai világban sokkal nehezebb ismerkedni (párt találni), mint régen?

Figyelt kérdés

Persze most adott az internet ,de aki nem akar így ismerkedni?:S A mai emberek úgy el vannak kényelmesedve , hogy kinéznek maguknak egy lányt a neten, írnak neki aztán rögtön csodát várnak, bár ez még mindig jobb annál a megoldásnál mikor böködik egymást fbon.Régebben igenis a fiuknak erőt kellett venniük magukon és személyesen oda állniuk a lányok elé vagy pedig levelet írni de azt is kézileg és tollal.Komolyan ugy visszakívánnám azt az időt.Persze lehet h akkor se lenne több szerencsém:S

Engem mindig bökdösnek de én ezt olyan gyerekesnek tartom ,ezért sose bökök vissza.Olyan nagy kérés lenne ha a fiúkba több bátorság lenne? Vagy én vagyok ilyen régimódi? És van egyáltalán még olyan 30 év alatti férfi aki nem azt várja hogy a lány kezdeményezzen hanem szeret megküzdeni a nőért?

Köszönöm a válaszokat, ha valahol általánosítottam akkor azt vegyétek úgy hogy odatettem hogy "tisztelet a kivételnek" ! :D

18/L

2011. júl. 28. 20:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

A komment megírásának időpontja: ma 11:32

erre itt a legjobb válasz:

Tyúk szalad a kakas elöl és gondolkodik: "ha megállok könnyűvérűnek hisz. Ha nem akkor frigidnek. Inkább csak véletlenül elesek.:)"

2011. júl. 29. 13:25
 22/27 A kérdező kommentje:
:D Megkaptam a választ :D
2011. júl. 29. 21:46
 23/27 anonim ***** válasza:

Az én tanácsom:

Légy hajlandó bármit átélni. (Ettől leszel bátor – ha úgy kezdeményezel, hogy tudod, lehet, hogy nem fog összejönni, de ezzel a nézőponttal ez számodra már benne van a pakliban, így csalódás nem ér, vagy csak kevesebb)

Próbálj úgy bánni másokkal, ahogy te szeretnéd, ha ők bánnának veled.

Próbálj nem tenni másokkal olyan dolgokat, amelyeket nem

szeretnéd, ha ők tennének veled.

Azt, hogy te úgy gondolod, hogy a "fiúknak kellene kezdeményezniük" a fiúk, akikről szeretnéd, hogy kezdeményezzenek, nem biztos hogy tudják, hiszen te nem mondtad meg nekik, illetve nem feltétlenül voltak nevelve ebbe az irányba, illetve ez nagyon változó lehet, hiszen ahány ház annyi szokás, vagy szokás hiánya. (Ezt ugye nem tanítják az iskolában) Szóval add a tudtukra, hogy mit szeretnél.

Ne ülj ott várva, attól nem változik semmi.

Az a helyzet, ha akarsz valakit/valamit, akkor tenned kell érte. Attól, hogy valahogy elgondolod, hogy hogyan kellene lennie, nem fog megtörténni. Ha eléggé akarod, és dolgozol rajta, minden megvalósítható, bármiről legyen is szó. Az pozitív, hogy beszélsz róla ezen a fórumon, ez is valami.

Ugye ha valamit el akarsz érni, de azzal, ahogy eddig csináltad, nem éred el, akkor ha nem változtatsz, ugyanazt az eredményt éred el.

Szóval érdemes változtatni.

Mi az ami érdekel és amit szeretsz csinálni? Ez jó ha valami olyan, amit nem kizárólag egyedül kell csinálni.

Keress egy olyan klubot, csoportot vagy helyet, ahol az történik és lépj be, vagy csak menj el néhányszor, menj emberek közé. Ez már önmagában megnöveli az esélyeket.

Az én elképzelésem amúgy az, hogy általában úgy jönnek össze az emberek, hogy közösen csinálnak valamit, vagy egy helyen dolgoznak, vagy egy helyen tanulnak, szóval ha ezt a helyzetet próbálod újrateremteni magadnak, akkor növeled az esélyeidet.

Lehet, hogy sok a közhely abban, amit írtam, de szerintem jobb kitalálni és csinálni, mint várni és azon filózni, hogy mennyire nehéz, mert attól nem változik semmi.

Remélem ez segít neked.

2011. aug. 27. 17:43
 24/27 A kérdező kommentje:

Igen nagyon hasznos volt, köszönöm.Már pár hete ki tettem ezt a krédést, de nagyon kedves tőled h ettől még válaszoltál rá.

Mostanában azért változok, sztem pozitív irányba, egyre több embert ismerek meg ugyh pozitív irányt vett az életem:)

2011. aug. 27. 19:46
 25/27 anonim ***** válasza:
Én is evvel a problémával küzdök:/ És ez a kérdés érdekel. :P Vmint várom a csodát. :D
2012. máj. 18. 18:39
 26/27 anonim ***** válasza:
Egyébként, én nem vagyok egy könnyűvérű lány,hanem inkább ilyen régimódi :) Tehát igencsak romantikus,és imádom,ha a fiú udvarol és küzd meg értem. És ált. hozzám nem jönnek oda a fiúk,pedig elég egyértelmű jeleket adok...
2012. máj. 18. 18:47
 27/27 anonim ***** válasza:
Ha már előre jeleket adsz, abban hol a küzdés? :D:D
2012. máj. 18. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!