Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy hogy a mai világban sokkal nehezebb ismerkedni (párt találni), mint régen?
Persze most adott az internet ,de aki nem akar így ismerkedni?:S A mai emberek úgy el vannak kényelmesedve , hogy kinéznek maguknak egy lányt a neten, írnak neki aztán rögtön csodát várnak, bár ez még mindig jobb annál a megoldásnál mikor böködik egymást fbon.Régebben igenis a fiuknak erőt kellett venniük magukon és személyesen oda állniuk a lányok elé vagy pedig levelet írni de azt is kézileg és tollal.Komolyan ugy visszakívánnám azt az időt.Persze lehet h akkor se lenne több szerencsém:S
Engem mindig bökdösnek de én ezt olyan gyerekesnek tartom ,ezért sose bökök vissza.Olyan nagy kérés lenne ha a fiúkba több bátorság lenne? Vagy én vagyok ilyen régimódi? És van egyáltalán még olyan 30 év alatti férfi aki nem azt várja hogy a lány kezdeményezzen hanem szeret megküzdeni a nőért?
Köszönöm a válaszokat, ha valahol általánosítottam akkor azt vegyétek úgy hogy odatettem hogy "tisztelet a kivételnek" ! :D
18/L
nana nem úgy van ám az! elhiszem, hogy a másik oldalról ez olyan rohadt könnyűnek tűnik, de mivel lány vagy így csak "női" szemmel nézed a dolgot.
tök jó, hogy meg kell küzdeni egy lányért, de körül tudod írni hogy ezalatt mit értesz? ha odamegy hozzád egy csúnyácska srác aki nem tetszik mire te a tudtára adod, de ő tovább "küzd", mert hogy küzdeni kell a lányok kegyeiért. ez olyan jó volna? nem hiszem... a helyzet az, hogy ha tetszik neked akkor részben nyert ügye van -ezt a srác is tudja-->ergó nem is küzd, mert tudja felesleges.
ha meg nem tetszik neked akkor minek égesse magát tovább?
érted?! ez nem kényelmesség, hanem logika. szerintem a fiúk többségének van több sztorija amikor még hitt abban, hogy van értelme az udvarlásnak és siker helyett ellenszenvet értek el vele, esetleg szánalmat. sajnos én is tudnék mesélni...
ha őszinték akarunk lenni akkor a nők azt szeretnék, hogy a tökéletes pasi udvaroljon, de ez csak a mesében van.
Nem is igazán tudom. A fiúnak kellene megtenni az első lépést, de ha innen kezdve a lány nem kezdeményez, nem "flörtöl", akkor nyilvánvalóan elkönyvelhető, hogy nem is érdekled úgy mint pasi. Lehet teperni, tovább próbálkozni, de ezzel csak szánalmassá teszed magad, vagy maximum ha szimpatikusnak is talál beskáláz téged egy barátnak és minden esélynek lőttek.
Én már meguntam ezt a színjátékot, másról se szólnak ezek a kapcsolatok, mint az uralkodásról, taktikázásról. Mindenki azt várja a másiktól, hogy boldoggá tegye őt, de ő sokszor teljes mértékben elfelejt szeretetet nyújtani. Kihasználáson alapulnak a kapcsolatok túlnyomóan, ha önzetlen vagy téged tesznek tönkre, ha önző te teszel tönkre másokat.
Amíg így gondolkoznak az emberek, amíg ilyen a világ, amíg egy kapcsolatban azt lesik az emberik, hogy mit kaphatnak a másiktól és nem azt, hogy ők mit nyújthatnak(kölcsönösen természetesen) addig az ismerkedés nem lesz könnyebb, vagy nem lesz olyan mint régen. stbstbstb.
Én sem értettem miért fosok a lányoktól, aztán utána olvastam, a közeledési pánik nevű jelenségnek, hát elég érdekes ez egy olyan dolog ami őskor óta benne van a tudatalattinkba, de a mai világba már felesleges teher... most olvasok pszihológiai könyveket, a tudatalatti módosításról, amivel kiirthatom a félelmeket, eddig csak kicsit próbálgattam, de eddig is hatalmas az eredmény már legalább beszélni nem félek egy lánnyal, de full idegenhez még gyúrni kell a tudatalattimat
F17
Ezt a "megküzdést" úgy értem, hogy már nm is értem h értettem:D Inkább az udvarlás hiányzik és a személyes beszélgetések, nem a virtuális.Az zavar még h a fiuk inkább választanak egy kevésbé szép lányt de "könnyebben" megkaphatót, mint egy csinosabbat de picit tenni kéne érte.
Mondjuk tuti hogy az életemben már sok lehetőséget kihagytam, de ez a félénkségemből adódik.Egyszerüen ha elkezd szemezni velem egy srác beilyedek meg elpirulok nem tudom mért:S:( Ezért már inkább csak gyorsan végig megyek az utcán se balra se jobbra csak előre nézek..-.- PErsze otthon már megbánom mert ez miatt inkább néznek nagyképünek mint szerénynek de hát ha eddig nem sikerült ezt leküzdenem akkor most már szinte lehetetlen.
nah most én azért vagyok itt hogy elmondjam hogy soha semmi sem lehetetlen...
viszont egyet értek az előttem szólóval :
"szerintem a fiúk többségének van több sztorija amikor még hitt abban, hogy van értelme az udvarlásnak és siker helyett ellenszenvet értek el vele, esetleg szánalmat."
Engem is kicsit vissza "riaszt"(tapasztalat) ez de rizikó nélkül nincs SIKER!!! ugyebár :) úgyhogy alway's look out the bright side of life :)
"A fiuk amugy komolyan veszik az olyan lányokat akik kezdeményeznek? Ezzel nem vesztik el a "büszkeségüket" a nők?"
Erre válaszolnátok? Kiváncsi vagyok a véleményekre:)
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!