Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan közöljem egy sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem egy sráccal aki szerelmes belém, hogy nem érdekel?

Figyelt kérdés

A srác az osztálytársam, kedvelem de annál többről nincs szó.Úgy kéne ezt tudatni vele, hogy azért ne veszítsek el egy barátot.Persze már többször próbáltam többféleképpen tudtára adni, de eddig sikertelenül.

Sajna nincs sok tapasztalatom pasik terén.

16/L

2009. ápr. 6. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

teljesen igy vagyok én is...15évesen:S

én már megpróbáltam ugy hogy: én nem tudlak máshogy szeretni csak mint 1 jóbarát,sztem ne rontsuk el a barátságot....vagy hasonlót mondtam neki,1 kicsit abbahagyta,de ugy érzem megint kezdődik előről:S

2009. ápr. 6. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Két dolog fontos:

Az egyik, hogy személyesen mond meg neki de olyankor, amikor ketten vagytok és tudod, hogyha kiakad sem lesz kényelmetlen helyzetben attól, hogy valaki megláthassa

A másik az, hogy fogalmazz egyértelműen, de ne sértően. Az iesmit sokan azzal rontják el, hogy csak utalni próbálnak, de a szerelmes ember sok minden nem vesz észre, illetve a rosszat is jónak fogja fel. Egy tipikus mondat, ami ienkor szokott lenni: "Én kedvellek, de csak mint barátot, és szeretném ha csak ennyibe is maradnánk.", vagy valami hasonló

2009. ápr. 6. 18:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Sajnos ez már ismerős, de úgy tesz mintha meg sem hallotta volna, pedig abszolut igyekeztem nem nyersen hozzávágni.

2009. ápr. 6. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Én egy 16 éves srác vagyok, és álltalánosban kemény 5 éven át szerelmes voltam egy lányban. Ő is ugyan ebben a cipőben volt mint Te! Nem tudott lerázni. Később lett egy barátja és én már csak illemből is nem hajtottam rá. Ne tudd meg milyen fájdalmasan múltak a napojaim.. De ma rájöttem hogy tudni kell felejteni, engedni a dolgokat tovább repűlni. Én csak azt tudom tanácsolni hogy ülj le vele, tudom ez nagyon "fura" így, de hidd el csak így lehet tisztázni ezt. Nekem sajnos nem adta meg az alkalmat ez a lány..DE itt is rontotta el.. Ha van esetleg még valami kérdésed, írj bátran szívesen válaszolok: msn: fegyi93@windowslive.com
2009. ápr. 6. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!