Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szerelmes vagyok belé,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szerelmes vagyok belé, de annyira elérhetetlennek tűnik. Közöljem vele? Belehalok annyira hiányzik!

Figyelt kérdés

Régóta ismerek egy fiút több éve csak köszönő viszonyban voltunk, de mostanában jóba lettünk, nagyon jóba interneten keresztül szoktunk beszélgetni, sajna már tegnap délutántól kezdve semmi, mert a bátyja otthon van és ő gépezik.

Szerelmes lettem bele, mondta hogy tetszem neki, és aranyos lány vagyok :( de sajnos ő nem akar belekezdeni kapcsolatba amíg úgy nem érzi hogy a lányt eltudja vinni moziba meg megadjon neki alap dolgokat.

Sajnos nincs munkája most és ez neki probléma.

Nekem nem az nekem nem fontos a pénz, nekem elég lenne az ölelése csókja, csak tudjam hogy szeret.

Úgy érzem ha ezt nem közlöm akkor lehet késő lesz.

:(

szerintetek mit tegyek?

Már az arca a háttér a telómon... :(

19/L

2011. febr. 7. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ezt érzed, akkor közöld vele. Persze ne így ukmukfuk, hanem valahogy burkoltan, de azért értse. Bár meg tudom érteni, hogy aggasztja a tény, hogy nincs pénze. És azért a lányok szeretik, ha a srác elviszi őket ide-oda.

Esetleg nem lehet, hogy valamiért csak veled nem akar belebonyolódni semmibe, csak a pénzre fogja? Ezen is gondolkodj el szerintem.

2011. febr. 7. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Nehéz a téma... de voltam hasonló helyzetbe és én megpróbáltam és bejött :) igaz nem tartott sokáig, de a 2 eset nagyon más :/... a lényeg, hogy szerintem próbáld meg :) viszont egy jó tanács: ne támadd le az érzelmeiddel, elősször csak finoman ;) sok sikert
2011. febr. 7. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha ilyen esteben vagy ,na ez a jó már ,ezt szeretem ,az ilyenek a jo csajok ,enm a pénz számít

Ezt neki nyugodtan megmondhatod ,vesd rá a vállár a fejed ,és mond el mitérzel ,meg hogy nemszámit neked a pénz ,de minnél hamarabb !

Az eredmény megjön ,ha megérti ,hogy csak ő fotnos a számodra!!!

2011. febr. 7. 21:12
 4/6 A kérdező kommentje:

nem velem nem akar kapcsolatot, nem mutattam még ki hogy szeretem annyit hogy tetszik kész ő is dicsért én is őt.

Kérdezte miért nincs pasim, én is hogy neki miért nincs barátnője, és elkezdte mondani, hogy most elég karcsú az anyagi helyzete,szégyen hogy a barátnőjét egy kolára sem tudja meghívni,ő szeretné elvinni a párját moziba ami alap.

Na és én ezek után érdeklődtem utána jobban szóval ez nem lerázás volt a részéről.De minél többet beszélgetek vele annál rosszabb, imádom a vicceit stb :( :(

2011. febr. 7. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
mondd meg neki az igazat!!!! semmit nem veszitessz! mondd meg neki hogy nem érdekel téged a pénz csak ő mert nagyon szereted:D Sok sikert!!!!!!!!!!!!!!
2011. febr. 7. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:

William Buttler Yeats:

LENT A FŰZEK ALJÁN…

Lent, a fűzkertek alján, találtam a kedvesemet;

kis lába a füzesben fehéren lépegetett.

Vegyem úgy a szerelmet, mondta, ahogy a rügyet a fa;

de én, fiatal s bolond szív, azt mondtam: nincs igaza.

A folyóparton álltunk, körülöttünk a rét;

támaszkodó vállamra tette fehér kezét.

Vegyem úgy az életet, mint a füvet a parti homok –

De szívem fiatal s bolond volt, s most folyton sírok.

(Szabó Lőrinc)

2011. márc. 2. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!