Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a legjobb barátomba, hogyan közöljem?
Lány vagyok (33), és ő a legjobb barátom (38). Mindketten facérak vagyunk. Nagyon sok időt töltünk együtt és nagyon jól megértjük egymást. Amikor megismerkedtünk (3 éve), azt mondtam neki, nem akarok kapcsolatot senkivel és inkább a lányok vonzanak. Ezt ő teljesen tiszteletben tartotta, és nem közeledett a barátságon túl. Mostanában viszont úgy érzem, többet érzek iránta a barátságnál. Szeretnék mindig vele lenni, vele aludni. Hiányzik a testi közelsége.
Ő közben keresgél lányokat a neten, és félek, hogy ha nem teszek semmit, összejön valakivel, mivel nagyon jól néz ki (amúgy én is).
Attól félek, hogy ha közlöm vele, és ő nem viszonozza az érzéseimet, akkor tönkreteszem a barátságot és barátként is elveszítem őt.
"Attól félek, hogy ha közlöm vele, és ő nem viszonozza az érzéseimet, akkor tönkreteszem a barátságot és barátként is elveszítem őt."
ez mindig benne van a pakliban. de nagyon is nyerhetsz vele, ha ő is hasonlóan érez (lehet hogy eddig is így volt, csak nem mert/akart közeledni).
Ennyi idősen gondolom már benőtt a feje lágya,nem hiszem,hogy akkor most mindent felrúgna a nagy vallomás hatására.
Más szemszögből meg ha a 3 év alatt nem próbálkozott be,az azért árulkodó jel lehet.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Várom a további válaszokat is.
Ha esetleg volt már valaki hasonló helyzetben, köszönettel venném, ha megírná a tapasztalatait. Elsősorban hasonló korú emberek esete érdekelne, mert szerintem az életkor is fontos lehet ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!