Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék felé közeledni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék felé közeledni?

Figyelt kérdés
Az elmúlt napokba szerelmes lettem a szomszéd srácba. Két házzal lakik arréb tőlem, de a hátsó kertbünkből látni, hogy folyton a motorjával bütykölődik. Csak látásból ismerjük egymást és megesik hogy elszáll egy szia és ennyi volt a nagy tudomány. Szerintetek hogyan tudnám megismerni?
2011. júl. 27. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
odasétálsz
2011. júl. 27. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
1ébként kitalálom hogy te 14 éves vagy a fiú meg 17, és a szüleit jól ismered de a srácot nem igazán.
2011. júl. 27. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Amikor azt mondoja neked hogy szia, akkor ne csak köszönj vissza hanem kérdezd meg hogy szia, van kedved beszélgetni? :P és akkor mondjuk beszélhettek a motorokról először :) és utána biztos visszakérdez h "és te mit szeretsz csinálni?" :) sok sikert! :)
2011. júl. 27. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:

huu,szerintem ne ugy kezd,h van kedved beszelgetni? mert igy nehez lenne elkezdeni:)

de a motoros joötlet.

ha radköszön,akk teis köszönj,h szia...ümm,multkor lattam,h a motoroddal ügyködtel,miota van meg? milyen sebesseggel szoktal motorozni? vagy ilyesmiket:D

2011. júl. 27. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:
utolsó folytatása: volt-e már baleseted? XD
2011. júl. 28. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!