Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet közeledni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet közeledni egy fiú felé?

Figyelt kérdés
miket "csináljak" hogy észrevegye, hogy többet érzek iránta mint barátság? Hogy lehet közeledni egy 14éves fiú felé? Előre is kösszi :)
2011. júl. 11. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Fizess neki egy hónap eredeti Word of Warcraft előfizetést - by Antifaces

amúgy meg mondd el neki nyíltan..

2011. júl. 11. 13:15
 2/6 PogiBlanka ***** válasza:
Ekőször is menj oda hozzááá:PP
2011. júl. 11. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Nyugodtan szólítsd le teljesen mindegy mivel, lehet akár totál béna indok is ha jó vagy nyertél, ha elbénázod még mindig lehet, hogy cukinak fog tartani (általában így van)

Egyedül akkor fog elküldeni, ha abszolút nem érdekled, de akkor meg amúgy is jobb, hogy ha kiderül mint hogy sokáig ezen rágódj.

Hajrá kicsilány :)

2011. júl. 11. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Beszélj vele. Teljesen mindegy hogy miről, csak kezdeményezz vele spontán beszélgetéseket, kérd a segítségét dolgokban, érezze hogy érdekled, és hogy számít neked.

Ha érez valamit, akkor elhív valahová (lehet hogy kicsit több idő múlva mint gondolnád, ez a srác vérmérsékletétől/önbizalmától függ), ha nem, akkor pedig kicsit visszaveszel, és maradtok barátok. Puhítsd egy kicsit, menni fog :D

16/F

2011. júl. 11. 13:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Kösszi a válaszokat ;) :D:DD
2011. júl. 11. 13:43
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem az is lehethogy észrevett nekem volt még vagy 3 éve egy ilyen esetem hogy iugy szokás szerint olyan vagyok hogy szeretek a háttérben maradni a dolgoknál illetve nem vagyok egy kapcsolat épitő és nehéz közeliteni de aki nek nemtudom hogy de sikerült az igen jó barátom lett:Dja és én ott ugy voltam hogy tudtam róla hogyzserelmes belém de nem tudtam mit tenni nem akkartam összetörni a szivét de nem éreztem semmmit emiatt én megjátszottam magamat neki 18/F amugy ham ár megpróbáltál közeledni de nem nagyon jött lehet hogy eza fiu is igy van vele 18/F
2011. júl. 11. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!