Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek képzelitek el a tökéletes első randit?
Kort és nemet is írjatok légyszíves!
A NORMÁLIS válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
Én annak vagyok a híve,hogy az első randin ne moziba meg ilyen helyekre menjen az ember, hanem sétálni vagy teázóba beülni.Sztem első randin még nem kell csók. Én inkább azt szeretem,ha megismerem a fiút és csak után a csók meg ilyenek
19 éves lány
Egy Steakhouseba hív el. A tatárbeafsteak után, egy finom palóc székely citrmos pacal leves, majd jöhet egy kilós T-bone steak. Hozzá jóféle vörösborok végig, desszertnek lefujtva egy túrós desszertel, majd hazafelé a kocsiban már le is pippant hogy a lakásba érve álljak mint a cövek, és kefe egész éjjel... Ja és az étteremben Ő fizet!
XD
xx/F
Nincsenek nagy igényeim...
Randi előtt pár nappal elmennék ruhát vásárolni,a fél napot ruha vásárlással tölteném,majd a randi napján 3 órán keresztül csinosítgatnám magam majd amikor találkozzunk ezt mondja: "Húúú de csinos vagy ma! Én meg ezt válaszolnám: "Áhh csak gyorsan felkaptam magamra valamit" Aztán elmennénk sétálni egyet a városba. Nem kell semmi extra csak egy kis séta,útközben úgyis látunk dolgokat amiket ki lehet tárgyalni.
Ennyi:D
17/L
Számomra mindegy.
Szerintem a nők unják a tökéletes randit. Egy szép nőnek kb 1000 randija lehet évente ,míg egy átlag pasasnak 10.
Mivel minden emberke igyekszik a lánynak a tökéletes randit összehozni addigra az 1001 edik hiába tökéletes akkor is megszokott lapos unalmas lesz a lánynak. Szerintem..
Szóval lehet bármilyen bárhol egy randi csak ne keveredjen egy nálam jobb kiállású pofázógép a környékre akit nem lehet lekoptatni mer olyan mint a piaci légy. Nekem az a lényeg hogy a lánynak örömet tudjak szerezni és örüljünk egymás társaságának és ne törje ezt meg semmi.
tökéletes első randi:
mind1 hogy hol mind1 hogy mikor csak vele akarok lenni és smárolni és megfogni a kezét :$$
Sétálunk télen a havas utcán, majd elcsattan egy csók, közben meg esik a hó. Álmaim randija :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!