Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek képzelitek el a tökéletes első randit?
Kort és nemet is írjatok légyszíves!
A NORMÁLIS válaszokat előre is köszönöm!
Utolsó! :DDD
Elmegyünk egy olyan helyre, amit mindketten szeretünk, vagy mindkettőnket érdekel.
Én lennék a legboldogabb ember, ha állatmenhelyre hívna az illető férfi, hogy segítsünk.
Nem vagyok romantikus alkat, de kapna pár örömkönnyet :)
Persze nem várhatom el senkitől, hogy így képzelje el az első randit. Ha elmegyünk horgászni, vagy enni, fagyizni valahová az is tökéletes.
Ne legyen nyuszi,merjen hozzámérni. Lássam, hogy nem csak barátként, hanem nőként néz rám, szóval szexuálisan is kívánjon. És csókoljon meg búcsúzáskor :)
22/N
Köszönöm a válaszok, volt köztük pár romantikus!
A Duna part komoly????
És 23:20 volt már olyan, hogy ott hagyott? jó nagy szemét lehetett!
nincsenek nagy igényeim :) beülnénk valahova késő délután beszélgetni, aztán elmennénk valami jó kis koncertre :) a végén meg hazakísérne..kb ennyi
18/L
Köszönöm!
Bár z az állatmenhely! De nem is rossz! Sőt! Ihletet ad!
Egy étteremben vacsorázunk, iszunk pezsgőt meg bort, közben jól megy a beszélgetés, nevetünk, a lány jól érzi magát és ő is kérdezget, aztán mellém ül és megfogja a kezem én meg megcsókolom, utána elmegyünk hozzám és együtt alszunk összebújva, szex az kimarad, első randin nem szeretem:D
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!