Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ezen változtatni?
Figyelt kérdés
probléma: barátnő hiány
okok: nincs megfelelő perspektíva , azaz nem tudom hosszú távon (akár csak 1 hónapra előre) elképzelni a kapcsolatot egy nővel (egy éjszakák meg nem érdekelnek).
Magyarán szólva lehetne barátnőm , mert se csúnya , se ostoba nem vagyok ahhoz , hogy össze szedjek egy csajt, viszont mivel munkanélküli (és csóró is :P ) vagyok , egy csomó randi lehetőség kilőve (pl. mozi , vacsora stb.) , ráadásul a családom és az ismerőseim is folyamatosan kihasználják azt , hogy egész nap úm. "nem csinálok semmit" (=ezért ők hasznosítják a szabadidőmet). Ebből adódik a másik probléma.
26F
2011. júl. 25. 19:11
1/3 anonim válasza:
Először keress munkát és állj saját lábra :P aztán már szabad a mozi és a vacsora ;)
2/3 A kérdező kommentje:
igen ez az én elsődleges célom is , hogy legyen munkahelyem , de ez (lehet , hogy nem írtam ki elég konkrétan )a második problémán nem fog változtatni
2011. júl. 25. 19:15
3/3 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy, állj a sarkadra. A családtagjaid sem rendelkezhetnek az összes szabadidőddel. Mondd meg nekik, hogy segítesz, amiben tudsz, de szükséged van arra, hogy az időd egy részét te magad oszd be, elvégre felnőtt vagy, akinek nincs szüksége állandó szülői felügyeletre. Ez biztosan nem fog nekik tetszeni eleinte, de egy idő után úgyis megadják magukat, ha eléggé határozott és kitartó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!