Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig egy barátnőm volt. Hogy tudok ezen változtatni?
Eddig össz-vissz egy "csajom" volt, az is 14 éve, oviban :D De azóta egy sem :((( Nem járok Discoba, kocsmázni szóval fogalmam sincs, hol tudnék ismerkedni. És nem vagyok az a "szép cipők. dugunk?" típus sem.
18/f
Valahova el kell járni... :D
18/f
Diszkóólat hanyagold, ott csak gazdagok és táncoslábú műmájerek tudnak érvényesülni (szegénységi bizonyítvány ez a lányokra nézve), beszélgetés meg eleve esélytelen a dübörgő antizene miatt.
Normálisabb kocsmák (nem a szocidizájnos talponálló, inkább olcsóbb bárok, valami egyetemi hallgató-pénztárca-barát hely)
Cukrászdák (nincs p1na aki ne szeretné az édességeket/*/félnek és híznak tőle, de imádják)
interneten is lehet ismerkedni. :)
aztán ha a neten jól alakul találkoztok és kitudja mi lesz belőle..:)
ebbe csak annyi a gond hogy nehéz olyat találni aki közel lakik hozzád. :)
meert hát nem jó úgy járni valakivel hogy az ország két végébe éltek :D
megháát néha eljárhatnál bulizgatni. :)
14L
a disco nem az én világom, meg olyan helyre nem megyek ahol részegek vannak. én ilyen vagyok:
http://www.youtube.com/watch?v=pbZMv52WCPY
:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!