Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek tanácstalanságomban?
Hello!
16 éves fiú vagyok. Kicsit gondba vagyok, kérlek segítsetek. Mindig nagyon jó ötletekkel rendelkeztem. Úgy fiú, mint lány barátaimnak mindenben tudtam s tudok is tanécsot adni, de főleg a szerelem témában. Eddig egy barátnőm sem volt de mindig tudtam segíteni így is barátaimnak. Most az a fantasztikus és nagy helyzet állt elő, hogy nagy eséjem van egy szép, kedves lánynál. DE tanácstalan vagyok! Bárkin tudok segíteni, csak magammal szemben vagyok határozatlan. Az utóbbi időben egy csodálatos lányról álmodoztam, s tudtam hogy kész vagyok egy párkapcsolatra. De most minden megváltozott: elbátortalanodtam kicsit. Mit tegyek? Kérlek segítsetek! Érett felfogású, gondolkodású vagyok s komoly párkapcsolatot szeretnék kezdeni.
Mit tegyek? Kérlek segítsetek! Köszönöm
szimplán add magadat neki nem kell színészkedni ,hogy én ez vagyok meg az vagyok..Légy önmagad ,ha megszeret téged szeret ,ha nem szeret beléd akkor pedig nem téged keresett.
Én is úgy vagyok vele ,hogy komolyat szeretnék mindenkitől ,de ez így soha nem jön össze nem mondom ,hogy nem vagyok hibás ,de én már ott tartok ,hogy essünk neki és lesz ami lesz.
Sok sikert!
Persze külső szemmel más életébe könnyebb belelátni mint a sajátunkba.Teljesen megértem a helyzetedet.
Ez lenne az első kapcsolatod ezért azt ajánlom hogy lazulj el és ne stresszelj ennyit rajta.Sztem ha jól korigálod a dolgokat akkor lényegében nem fog nagy változás végbemenni az életedben.Ettől még ugyanolyan életet élhetsz mint eddig csak lesz egy kedves lány az oldaladon akihez hozzábújhatsz.
Ugyis közben fognak kiderülni a dolgok, hogy mennyire illetek össze, mennyire jöttök ki egymással.Egyszer kikell probálni egy kapcsolatban sztem 16 évesen itt az ideje persze akkor se lenne gond ha nm akarnád.
De csak azért mert kicsit izgulsz még ne dobd el magadtól ezt az esély, mert vannak dolgok amik visszafordíthatatlanok.Pl.: ha elutasítod a lányzót, nagy valószínűséggel mikor már késznek érzed magad már nem fog több esélyt adni neked.
Az meg teljesen természetes amugy ha izgulsz de ez majd idővel elmúlik nyugi.Ne gondold h a lányka nem izgul.:)
Sok szerencsét
18/L
azon ne gondolkodj mit fognak gondolni a szüleid.. az csak visszafog ha ilyeneken gondolkozol hidd el.. és ők is voltak ennyi idősek és biztos vagyok benn h nekik is volt barátjuk/barátnőjük..
a változás meg jó dolog :D
sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!