Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Néhány tanács jól jönne.
Üdv!
15 éves fiú vagyok. Az a nagy baj, hogy nekem tetszett nagyon egy lány, csak nem nagy sikerem van nála. Most pedig megláttam egy másik lányt, s annyira megtetszett, hogy azt hiszem szerelmes is lettem...:) Szerintetek mit tegyek: utoljára meg szeretném próbálni az első lánnyal, aztán ha nem sikerül a 2. lány jönne sorba, csak itt meg fránya 400 km van köztünk :( Nem szeretném szédíteni a 2 lányt egyszerre. Mit tegyek? kérlek segítsetek!
Köszönöm!
Széditsed csak őket! Szeretik azt, főleg ha nem tudnak egymásról, és egyikkel se jársz még! MÉG!!!
Shalalala!!!
Cső srác. 1 tanácsom lenne...
15éves vagy az már bőven csajozós vágj bele ennyi. azt probáld meg első csajnál ha osztájtárs v ilyesmi figyelj arra h leesik vmije lehajol akkor gyorsan odamész teis lehajolsz és mintha véletlen lenne gyorsan megcsókolod :"D. ő aztfogja hinni h hude romantikus meg ez a sors keze és arról nemkell udnia h kitervelt. figy erre van 2 féle reakció.
1.:járni fogtok
2.:pofonvág
1jó, 2meg hát bennevan a pakliba de megéri bepróbálni legalább smárolsz egyet
Gondolj bele. Azt a 400 km-t leutazni minden egyes alkalommal nagyon sok pénzbe kerül. Amíg nem vagy keresettel rendelkező polgár, addig bizony apucianyuci pénztárcájából fogod megkapni ezt az összeget. Nem hiszem, hogy ennek örülnének. Ha meg valami gazdag kölök vagy, hajrá. (Annyit mondok, hogy a barátommal a 70km is tud már anyagi gondokat okozni, amit a szüleink nem mindig hajlandók kifizetni)
Egyébként az anyagai vonzatától eltekintve hajrá, vágj bele. Ki tudja, lehet jól meglennétek így is.
Ha az elsőnél meg nincs sikered, akkor nem is lesz. Valakit vagy megszeretsz, vagy nem. Ő nem szeretett meg téged. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!