Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Néhány tanács jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Néhány tanács jól jönne.

Figyelt kérdés

Üdv!

15 éves fiú vagyok. Az a nagy baj, hogy nekem tetszett nagyon egy lány, csak nem nagy sikerem van nála. Most pedig megláttam egy másik lányt, s annyira megtetszett, hogy azt hiszem szerelmes is lettem...:) Szerintetek mit tegyek: utoljára meg szeretném próbálni az első lánnyal, aztán ha nem sikerül a 2. lány jönne sorba, csak itt meg fránya 400 km van köztünk :( Nem szeretném szédíteni a 2 lányt egyszerre. Mit tegyek? kérlek segítsetek!

Köszönöm!

2011. júl. 25. 07:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem vágj bele!Mit veszíthetsz?Legalább ha nem is lesz tartós a dolog,tapasztalat szerzésnek jó lesz. :) Tehát,szerintem felejtsd el az elsőt,próbáld meg a másodikkal,mert a végén még addig totojázol,amíg két szék közül a padlóra esel.
2011. júl. 25. 11:14
 12/21 anonim válasza:

Széditsed csak őket! Szeretik azt, főleg ha nem tudnak egymásról, és egyikkel se jársz még! MÉG!!!

Shalalala!!!

2011. júl. 25. 15:45
 13/21 A kérdező kommentje:
Én nem szeretem a lányokat szédíteni. Inkább őszinte vagyok ;)
2011. júl. 25. 16:02
 14/21 anonim ***** válasza:
Én meg már voltam szerelmes egy tőlem több mint 300 km-re élő lányba. Kín és szenvedés volt minden nélküle töltött idő, ezért is írtam, h keress közelebbit. :(
2011. júl. 25. 20:36
 15/21 A kérdező kommentje:
Értem, hát nem tudom mit tegyek... Összevagyok zavarodva, jól át kell gondoljak mindent.
2011. júl. 25. 20:42
 16/21 anonim válasza:

Cső srác. 1 tanácsom lenne...

15éves vagy az már bőven csajozós vágj bele ennyi. azt probáld meg első csajnál ha osztájtárs v ilyesmi figyelj arra h leesik vmije lehajol akkor gyorsan odamész teis lehajolsz és mintha véletlen lenne gyorsan megcsókolod :"D. ő aztfogja hinni h hude romantikus meg ez a sors keze és arról nemkell udnia h kitervelt. figy erre van 2 féle reakció.

1.:járni fogtok

2.:pofonvág

1jó, 2meg hát bennevan a pakliba de megéri bepróbálni legalább smárolsz egyet

2011. júl. 26. 22:49
 17/21 anonim válasza:
előző vagyok és osztály nem j :$ sry
2011. júl. 26. 22:50
 18/21 AndiBandi93 ***** válasza:

Gondolj bele. Azt a 400 km-t leutazni minden egyes alkalommal nagyon sok pénzbe kerül. Amíg nem vagy keresettel rendelkező polgár, addig bizony apucianyuci pénztárcájából fogod megkapni ezt az összeget. Nem hiszem, hogy ennek örülnének. Ha meg valami gazdag kölök vagy, hajrá. (Annyit mondok, hogy a barátommal a 70km is tud már anyagi gondokat okozni, amit a szüleink nem mindig hajlandók kifizetni)

Egyébként az anyagai vonzatától eltekintve hajrá, vágj bele. Ki tudja, lehet jól meglennétek így is.

Ha az elsőnél meg nincs sikered, akkor nem is lesz. Valakit vagy megszeretsz, vagy nem. Ő nem szeretett meg téged. Ennyi.

2011. júl. 26. 23:06
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A sulis izgalmas lenni, biztos:D Csak én nem az a típusú fiú vagyok... Van saját keresetem is(kb. 30.000-40.000 Ft), azt meg bizony, hogy nem nagyon tudom arra költeni, mert nagyrészét még vissza kell fektetni... Valószínű, hogy a 2. lánnyal barátságos leszek s egyenlőre semmi több.
2011. júl. 27. 08:05
 20/21 Vivancs96 válasza:
Sztem a második lánnyt wálazd hisz ha az elsőnél nem wolt sikered nem is lessz !! :S 15/L
2011. júl. 27. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!