Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy nézzenek rám is a lányok? Jólfogna egy pár tanács.
Figyelt kérdés
Elsőéves egyetemista vagyok. Mérnöki karon vagyok s egy lány sincs ezen a szakon. Más szakokon vannak lányok de valahogy nem tudok kapcsolatba kerülni velük. Nincs egy indok amivel megszólíthatnám őket. A másik dolog meg, hogy nem olyan elragadó a személyiségem (nem tartom magam jóképünek), hogy egyből szimpatikus legyek nekik. Amúgyis az egyetem tele van jobbnál jobbképü pasikkal, mért pont engem választanának?? Amúgy nem vagyok az az otthon számítógép elött űlő típus.2009. nov. 9. 20:17
2/3 anonim válasza:
szerintem a kisugárzás a lényeg..de ha egyetemista vagy,ezt bizti tudod..szerintem bármilyen hülyességel leszólíthatod a lányt....pl: deszép időnk van(persze ha esik az eső) vagy van esernyőd(ha süt a nap...)ha a lány humoros,azaz hozzádvaló,akkor érteni fogja....ha nem az,akkor hülyének néz....de te ugyis tudod,hogy humor!;)sok sikert!
3/3 anonim válasza:
van olyan csaj akivel esetleg szoktál beszélgetni?
vagy egyáltalán nincs olyan aki szóba állna veled?
jársz olyan helyen bulizni vagy kikapcsolódni ahova valamelyk lány jár?mert akkor máris jobb ahelyzet mert tudsz velük alamiőrl dumálni.Amúgy meg csak nature elhívod valamelyk lányt sétálni kicsit hátha van kedve:)ha nincs akkor max elküld de nem szabad a szivedre venned!bár az sem biztos h pont egyetemista csaj kell neked:)nézz körül a városban pl.de egy aranyos bók sosem árt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!