Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Néhány tanács jól jönne.
Üdv!
15 éves fiú vagyok. Az a nagy baj, hogy nekem tetszett nagyon egy lány, csak nem nagy sikerem van nála. Most pedig megláttam egy másik lányt, s annyira megtetszett, hogy azt hiszem szerelmes is lettem...:) Szerintetek mit tegyek: utoljára meg szeretném próbálni az első lánnyal, aztán ha nem sikerül a 2. lány jönne sorba, csak itt meg fránya 400 km van köztünk :( Nem szeretném szédíteni a 2 lányt egyszerre. Mit tegyek? kérlek segítsetek!
Köszönöm!
Fájdalmat? Talán neked nincs jogod boldognak lenni úgy ahogy akarsz? Amíg nem jártok, addig ez semmit nem jelent. Ha meg már összejöttetek, akkor a többivel, akivel nem, azt lerendezed annyival, hogy megtaláltad az igazit. Nem kell egyből mindenkivel csókolózni meg lefeküdni. Akivel a legjobban érzed magad, azzal akarsz majd lenni! A többinek meg megmondod, hogy nem őket kerested magad mellé.
Ha van eszük, ők se csak téged fognak várni egész életükben...
Én tudom mit csinálj!
Szilvás buktát, mert azt szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!