Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolom így évek óta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolom így évek óta?

Figyelt kérdés

Van egy kisebb fajta fóbiám az ismerkedéssel kapcsolatban. Ugyanis nem merek odamenni senkihez, aki megtetszik, mert egyből az kattog az agyamban, hogy "mit fog vajon szólni?"

Meg mekkora égő már leülni egy lánnyal beszélgetni és kapcsolatot kezdeményezni. Folyamatosan erre tudok gondolni, ha találok egy nekem való lányt. Emiatt nem is volt még egy barátnőm sem, pedig szerintem lenne esélyem többnél is.

Diszkóban is simán eltáncolok. Magamban, haverokkal. Ittas állapotban sem tudok odamenni senkihez. Ahhoz sem, aki nekem rázza a seggét. Akármennyit is ihatok mindig van annyi "józan eszem", ami azt mondja, hogy NE!

Mit csináljak, hogy elmúljon ez az érzés? Így soha nem lesz barátnőm. 22 éves koromban pedig kezd gáz lenni, hogy még mindig egyedül vagyok. Ráadásul még semmi testiségben sem volt részem.

2011. júl. 24. 17:52
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Nem fog menni...

Semmi nem késztet arra, hogy odamenjek valakihez. Nincs meg bennem a vadászösztön.

2011. júl. 27. 13:04
 22/28 anonim válasza:
Hát ha így állsz hozzá ne csodálkozz. Menj ki pl egy strandra. Egyszerűen csak köszönnöd kell neki, aztán a többi jön magától.
2011. júl. 27. 13:17
 23/28 anonim ***** válasza:
Miért számít az a normális fiúnak aki gyáva ? :D Szerintem ez egyáltalán nem normális és más egyéb problémákat is felvet. Elég ha csak az okaira gondol valaki. Egyébként az lehet a gond hogy várod a sültgalambot. Adnak itt a válaszadók tanácsokat te meg egyből azt várod hogy oldják meg a problémádat, miközben te nem teszel semmit. Ha csaj lennék én biztos nem egy ilyen srácra vágynék.
2011. júl. 27. 13:22
 24/28 A kérdező kommentje:
Strandra szoktam járni gyakran. De, ha köszönök neki mi történik? Visszaköszön és ennyi...
2011. júl. 27. 13:25
 25/28 anonim válasza:
Köszönsz, megkérdezed, hogy csatlakozhatsz-e hozzá. Esetleg meghívod egy italra is, vagy valamire. És csak találj valami témát. Hova valósi, stb. Amit gondolsz.
2011. júl. 27. 14:19
 26/28 A kérdező kommentje:
De ettől nem leszek gáz a szemében? Ilyen alapvető semmis dologgal odamenni? Nekem olyan cikinek tűnik.
2011. júl. 27. 14:40
 27/28 anonim ***** válasza:
Odamész, magadat adod. Mi történhet? Legfeljebb azt mondja nem. ÉS? Összedől a világ? Mit fog szólni? Kit érdekel? Mész a következőhöz.....de ezt már régen kellett volna.
2011. júl. 27. 19:58
 28/28 anonim ***** válasza:

amugy amikor odamesz a csajhoz, minden jo tulajdonsagod meg fog jonni. most is benned van, csak lapul. nincs mi kihozza beloled.

en is ugyanigy voltam mint te. megalazonak ereztem ha csajjal beszelgetek, mit fogok neki mondani, mit gondol rolam, milyen a sebessegem.

koszonsz neki. belenezel a szemebe, es meg fog jonni az ihlet. erezni fogod h mit akar toled, mit akar hallani.

igaz nekem elsonek a csaj jott oda, nagyon fostam, de utana minden konnyen ment.

2011. júl. 28. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!