Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolom így évek óta?
Van egy kisebb fajta fóbiám az ismerkedéssel kapcsolatban. Ugyanis nem merek odamenni senkihez, aki megtetszik, mert egyből az kattog az agyamban, hogy "mit fog vajon szólni?"
Meg mekkora égő már leülni egy lánnyal beszélgetni és kapcsolatot kezdeményezni. Folyamatosan erre tudok gondolni, ha találok egy nekem való lányt. Emiatt nem is volt még egy barátnőm sem, pedig szerintem lenne esélyem többnél is.
Diszkóban is simán eltáncolok. Magamban, haverokkal. Ittas állapotban sem tudok odamenni senkihez. Ahhoz sem, aki nekem rázza a seggét. Akármennyit is ihatok mindig van annyi "józan eszem", ami azt mondja, hogy NE!
Mit csináljak, hogy elmúljon ez az érzés? Így soha nem lesz barátnőm. 22 éves koromban pedig kezd gáz lenni, hogy még mindig egyedül vagyok. Ráadásul még semmi testiségben sem volt részem.
Én is így vagyok vele. Annyi, hogy nem szeretek táncolni.
16F
Akkor csatlakozok a klubba ^^ Hozok tanácsokat is
Lehetne próbálni a hipnotizálást. Meg szerintem azért vannak ilyen emberek, akiknek egyszerűen nem megy ez a "partizzunk be X csajt 1 este alatt" dolog. Mi lennénk a romantikus fajták? a jófiúk? csak jusson eszünkbe, hogy a csajoknak manapság nem kellenek jófiúk, ha csaj kell ,akkor rossznak kell lenni. :D
20*F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!