Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolom így évek óta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolom így évek óta?

Figyelt kérdés

Van egy kisebb fajta fóbiám az ismerkedéssel kapcsolatban. Ugyanis nem merek odamenni senkihez, aki megtetszik, mert egyből az kattog az agyamban, hogy "mit fog vajon szólni?"

Meg mekkora égő már leülni egy lánnyal beszélgetni és kapcsolatot kezdeményezni. Folyamatosan erre tudok gondolni, ha találok egy nekem való lányt. Emiatt nem is volt még egy barátnőm sem, pedig szerintem lenne esélyem többnél is.

Diszkóban is simán eltáncolok. Magamban, haverokkal. Ittas állapotban sem tudok odamenni senkihez. Ahhoz sem, aki nekem rázza a seggét. Akármennyit is ihatok mindig van annyi "józan eszem", ami azt mondja, hogy NE!

Mit csináljak, hogy elmúljon ez az érzés? Így soha nem lesz barátnőm. 22 éves koromban pedig kezd gáz lenni, hogy még mindig egyedül vagyok. Ráadásul még semmi testiségben sem volt részem.

2011. júl. 24. 17:52
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

A válasz írója 94%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:25

Anyukámtól nem hiszem, hogy eredeztethető ez a probléma, ugyanis végtelenül kedves ember.

A lányokkal is simán elbeszélgetek (persze ismerőssel, haverok barátnőivel, stb...), mondták is többen, hogy nem ilyennek gondoltak volna, ill. pozitív hatással voltam rájuk.

Úgyhogy továbbra sem értem miért van bennem ez az idegőrlő félsz.

2011. júl. 25. 12:45
 12/28 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:03

Az ilyen fiúk ott vannak körülöttetek csak nem veszitek észre őket, mert a jóképű gazdag alfaratyik elvonják a figyelmeteket.

2011. júl. 25. 12:47
 13/28 Keeper ***** válasza:

Mi vagyunk azok akik a bulikban néha elhúzódva beszélgetnek, lehet, hogy lánnyal, lehet hogy fiúval. Vagy akik előre engednek a buszon, és mikor megköszönöd, csak egy öööö-t és egy mosolyt kapsz....estébé, estébé. Ott vagyunk mi is, csak mi vagyunk a láthatatlanok ^^

20*F

2011. júl. 25. 15:37
 14/28 anonim ***** válasza:
Ha az anyukádtól nem kaptad ezt a szemléletet, akkor máshol lehet a baj. Szerintem az lehet a gond, hogy nincs egészséges önértékelésed. Aki elégedett önmagával, az nem fog azzal foglalkozni, hogy "mit fognak szólni". Az ilyen ember nem görcsöl előre az ilyeneken, ha pedig elutasítják, akkor könnyedén továbblép, mert tudja azt, hogy az elutasítással a másik fél veszített. Egyébként pedig egyáltalán nem égő leülni egy lánnyal beszélgetni. Máskülönben hogyan akarnál bármiféle kapcsolatot is? Hogyan akarnál megismerkedni valakivel? Senki nem fogja azt mondani, hogy "X. Y. vagyok, itt és itt tanulok/dolgozom, ennyi és ennyi testvérem van, hobbim ez és ez stb.". Egyszerűen le KELL ülnöd beszélgetni, máskülönben soha nem tudod meg, hogy a másik mit érez, hogy bejöttök-e egymásnak. Verd ki a hülyeségeket a fejedből, és tessék odamenni, főleg ahhoz, akinek tutira bejössz. Az önértékelésre meg gyúrj rá, és ne foglalkozz azzal, hogy "mit fognak mondani". Miért, talán mindenkinek meg akarsz felelni? Ugye, hogy nem. Mindig is lesznek olyanok, akiknek ez vagy az nem fog tetszeni benned. Na és? Úgysem tetszhetsz mindenkinek. És hidd el, 22 évesen még nem maradtál le semmiről, majd ha húsz év múlva fogsz ugyanerről panaszkodni, na az lesz gáz.
2011. júl. 25. 19:21
 15/28 anonim válasza:
Csak az elején nehéz. Ha elkezded egyre jobban fog menni. De ha nem kezded el akkor sehogy se. Én is így voltam vele, és most is így vagyok sokszor, hogy nem merek kezdeményezni. Már eldöntöttem, hogy odamegyek és leszólítom, és mégis utána 30 percet parázok kb. De utána sima ügy. Ha meg nem akar semmit a csaj, még dumálni se akkor tényleg nem érdemes időt pazarolni rá.
2011. júl. 27. 12:36
 16/28 A kérdező kommentje:
Most azzal sokat nem érek, hogy elmondja mindenki, hogy ő is ilyen volt, meg a kezdet nehéz. :(
2011. júl. 27. 12:38
 17/28 anonim válasza:
De sokat érhetsz! Meg kell tanulnod legyőzni ezt az érzést! Nekünk is le kellett, és segíteni szeretnénk, hogy neked is sikerüljön.
2011. júl. 27. 12:48
 18/28 A kérdező kommentje:
De hogy győzzem le?
2011. júl. 27. 12:49
 19/28 anonim ***** válasza:

Ott kezdődik kedves kérdező, hogy sürgősen elfelejted azt a gondolatot a fejedben, hogy a nők valami felsőbbrendű istenlények, akik alászállva az égből azért élnek, hogy bálványozzák a férfiak! A nők és a férfiak egyenrangúak. Ha ezt tisztáztad magadban sokkal könnyebben fogsz beszédbe elegyedni egy nővel, csak találni kell olyan témát, amiben mindkettőtöknek lehet véleménye. Mondjuk ne kezdj el beszélni az injektoros motor ideális befecskendezési szögéről, vagy az épp legmenőbb játékról. Egy kötetlen beszélgetést, némi humorral (nem vicckönyv) fűszerezve a legtöbb lány értékel. Fontos még, hogy tudd 3 milliárd nő van a bolygónkon, éppen ezért ha egy lány elküld mert nem jösz be neki, úgy kell felfogni, nem illettetek össze és az ő baja hogy nem akart megismerni.

Gyakorolni kell. Minél több lányt ismerj meg, hogy szabadabban tudj beszélgetni. Nem ördöngösség.

26F

2011. júl. 27. 12:59
 20/28 anonim válasza:
en is ilyen voltaam:D de figyelj alj ugy a dologhoz hogy oda mesz le szolittod ha meg ki nevet vagy valami akkor meg orvendj h nem hoz egy ilyen gyoker emberrel ossze a sors aki meg nem nevet aval folytathatod mert ezutan sem fog. ha nem-et mond ne add fel lehet h komoly oka volt pl az hogy ha jobban megismerned egy ganye embert ismernel meg benne a normalisokpedig nem fognak nemet mondani ;)
2011. júl. 27. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!