Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti randiznátok vagy járnátok olyan lánnyal aki rágja a körmét?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 17:09
11/16 anonim válasza:
Én most is rágtam pont amikor olvastam a kérdésed!
GYERE kapjunk be egy sütit!!! :D
f17
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat... :'D uccsó... :D okéé ^^
2011. júl. 22. 09:45
13/16 anonim válasza:
gondolom nem miskolci vagy:D mert olyan messze nem megyek érted, ha rágod a körmöd, ha nem :D
14/16 A kérdező kommentje:
Nemnem , Győri vagyok :D :P
2011. júl. 22. 12:13
15/16 anonim válasza:
Azért randin ne rágd a körmöd:D Sok sikert! xd
16/16 anonim válasza:
Miért ne? A furák többnyire különlegesek:-) Amúgy csak a mai napokban van ez, hogy az emberek a stressz kimutatása (körömrágás, sok/túlzottan erős pislogás) miatt oda se mennek néha... 15/f Amúgy NEM ragadtam le a stréberek és a 100 évesek között, de a körömrágás nem a legnagyobb probléma. Gondoljatok bele picit: Régen nem mindenki volt annyira csinos, mint most, mert nem nagyon volt smink, vagy ha volt, akkor nem annyira, mint most. Mi lenne, akkor, ha mondjuk valakinek az anyja nem lenne a valami csinos, és emiatt nem születne meg valaki? A külső alapján való ítélés nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!