Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit teheteg ezért? (Normális válaszokat. )
Figyelt kérdés
Sziasztok. 14 éves leszek. Körülöttem mindenki pasizik és énis vágyom rá.De nekem nem sikerül. Mert itt csak az talál magának bárkit, aki kirakja mindenét.Én nem vagyok ilyen, de nem is szeretnék ilyen lenni. Mit tehetek, hogy így sikerüljön?2011. júl. 20. 11:42
11/15 A kérdező kommentje:
csak az a gond hogy már azt kinézik akinek nincs.. vagy nem csókolózott..
2011. júl. 20. 12:03
12/15 anonim válasza:
És az mért baj. Attól hogy a sok hülye p9csa csinálja attól még neked nem kell... vagy netán ha ők a kútba ugranak akkor neked is kell?
13/15 A kérdező kommentje:
nem csináltam még. majd csak azzal aki szeret...meg akit énis.
2011. júl. 20. 12:09
14/15 anonim válasza:
Nekem harmadikos koromban volt először pasim (egy hatodikos rocker srác), de a szüleink nem engedték meg, hogy megfogjuk egymás kezét az utcán! XD
Szerintem az sem volt gáz, mert nagyon aranyosak voltunk! :D
14 évesen meg egész eddigi életem legesleghelyesebb pasijával jártam, aki úgy tudott megcsókolni, hogy azóta sem sok olyanban volt részem! :D
Szerintem annyit tudsz tenni az ügy érdekében, csak azt, hogy önmagadat adod, mosolyogsz és nem éled bele magad semmibe, nem kombinálgatsz, csak hallgatsz a megérzéseidre és lesz valakid, még jobb is, mint a ribiké! :D
15/15 anonim válasza:
Jól teszed:) nem szabad semmit se elsietni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!