Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit teheteg ezért? (Normális válaszokat. )
Légy k*rva... Mást nem tehetsz ha akarsz pasit... Ha meg normális GYEREK akarsz lenni akkor meg babázál még mert ebben a korban gáz ha van már pasid...
20/F
Szia. az én véleményem, hogy 14 évesen, ez még korai, és azért nem kell aggódnod, hogy most nincs senkid, hidd el, mikor idősebb leszel, örülni fogsz neki, hogy 14 évesen nem pasiztál be nyolcszor.
De ha nem tudlak eltántorítani ettől, akkor azt ajánlom, hogy olyan srácot keress, aki azért szeret aki vagy, nem pedig azért ahogy kinézel.
Néhány tipp.: -menj oda egy fiúhoz, akit szimpatikusnak találsz beszélgess vele sokat, hogy megismert, hae bunkóskodik hagyd a fe
kezdődik :(
14 évesen miért akar mindenki pasit?????
aki a te korodban már javában pasizik, az ribanc. te is az akarsz lenni?
1.hol laksz?
2,Mutass magadról egy képet
bocsi elment a net, nem tudtam befejezni a választ:/ na szóval ha bunkóskodik akkor hagy a fenébe.
- próbálj te is kedves lenni vele, szülinapjára, névnapjára valami kisebb ajándékot vegyél.
Szerintem ezek alapján már, sikerülhet egy kapcsolat. Sok s ikert.:D
Őszintén szólva amikor én is annyi idős voltam mit te... én is vágytam a szerelemre:) de én sem vagyok az a "kipakolós fajta" 15évesen jöttem össze az első (és remélem egyben az utolsó:) ) párommal. Nem bántam meg, hogy nem jöttem össze akárkivel. Hidd el a srácok sokkal jobban megbecsülnek majd, hogy ha nem vagy/leszel k*rva. Ezek a kis rib*ncok majd 20éves korukra szépen egy HIV/ADIS vagy más kedves kis nemi betegséget hordozók, rosszabb esetben szenvedő alanyai lesznek, akik már nem kellenek senkinek se. Tudom, hogy most már korábban érnek a csajok, de ez nem ok arra, hogy összevissza mindenkivel lefeküdjenek...
Szerintem várj egy normális srácra:) aki igazán értékel majd:) ismerkedj, járj el sportolni stb... de "ne tedd ki mindened"
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!