Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez mennyire zavarna titeket?
Kiskoromban tüdőrákom volt és ki kellett vegyék az egyik tüdőmet. Most csak 1 van. Én jól el vagyok vele, sokat sportolok, rendszeresen futok is. Tény, hogy nem megy úgy, mint egy egészséges embernek és tudom, hogy nem is mehet, de azért is próbálkozom a sportokkal meg jól is érzem magam.
Mennyire hátráltató tényező ez az ismerkedésben? Az ilyen féle fogyatékosság kizáró oknak számít?
Légyszi írjatok kort és nemet, és indokoljátok is a válaszotokat, ha lehet.
Nem, és ez nem fogyatékosság. Akkor már az is, ha valakinek kivették a vakbelét... Szerintem nincs ebben semmi.
14L
Én egyáltalán nem gondolom, hogy ez kizáró ok lenne. Esetleg picit jobban félthet a párod, de, hogy ez gát lenne abban, hogy összejöjj valakivel. Nem gondolom :)
A lényeg, hogy ne érezd fogyatékosságnak, illetőleg ne érezd magad ezért kevesebbnek, mert az önbizalomhiányhoz vezet, ami pedig nyilván érződik és hátráltathat a pártalálásban.
Amúgy meg legyél rá büszke, hogy túlélted :)
17 L
Ez nem fogyatékosság!
Szerintem egyik lányt sem zavarná, magamból kiindulva.
Inkább legyél rá büszke, túlélted és még ezek után is ilyen lelki erővel élsz!
Én inkább felnéznék rád!
Sok sikert! :)
Köszönöm a válaszokat. Jól esett.
Valamiért eddig az ellenkezőjét tapasztaltam. Az eddigi suliimban mintha nyomoréknak néztek volna ezért. Meg folyton csúfoltak.
Az sem baj, ha egy kicsit asszimetrikus emiatt a mellkasom? Azt hallottam, hogy a lányoknak a szimmetrikus mellkas nagyon fontos, meg hogy erős pasi legyen.
Nem lehet hogy csak bebeszélted magadnak, hogy mást tapasztaltál? Mármint hogy pl erre fogtad, ha épp valaki nem akart tőled semmit?
Engem meglepett a kérdésed, nem tudom te mennyi idős vagy, kamasz korban ez még talán más lehet, de úgy gondolom hogy 17-18környékén már ha valakit ez zavar, az beteg... De hogy nincs megfelelő intelligenciaszintje, az tuti:)
Inkább meséld el hogy mi vesz rá a sportra, mert nekem is neki kéne állnom!!:))
puszi
22L
szia, szerintem nincs vele gond, ha jófej aranyos vagy akkor nem hiszem, hogy bárkit zavarna. Nyilván nem az első randin kell felhozni, nem is a 7éves fordulón:)
Tesómnak kellett műteni a tüdejét a hátán keresztül és egy kb 20 cm hosszú "szamurájvágás" van a hátán, ő azt szokta mondani, hogy egy kardfogú tigris megcsikarta a fogával :D
szóval jól kell hozzáállni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!