Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hol keressek pasit?
www.mydate.hu ha még létezik:D
de szerintem az érdeklődési körödnek megfelelő helyeken nézz körül. pl. szeretsz olvasni, menjél könyvtárba, locsold le kávéval a fiut aki tetszik. menj el futni, aztán kacsinccsá rá:D
Az a lényeg, hogy ne kimondottan pasit keress, hanem élj aktív életet. Millió helyen meg lehet ismerkedni srácokkal, csak lehetőséget kell adni rá. És hidd el, az otthonülés nem lehetőség. Nem fog senki odaállni az ajtó elé és bekopogni, hogy lakik-e ott egy fiatal lány.
Ha végiggondolom, hol ismertem meg az udvarlóim (nem feltétlen jártam velük, de udvaroltak): iskolában, kóruson (nyilván vegyeskarra gondolok, egy turné alatt sokat beszélgettünk és végül összejöttünk), a Balaton-parton (tüzet kért, bár később kiderült, hogy ez csak ürügy volt), komolyzenei koncerten, ahová mindketten egyedül mentünk, interneten véletlenül, buliban, vonaton, szervezett kiránduláson... sok helyen, de semmiképp sem otthon! Ha csak kilépsz az utcára, már akkor is nagyobb esélye van annak, hogy valakivel találkozol.
Ne pasit keress! Élj aktív életet, járj el tanfolyamokra, programokra, szakkörökre, dolgozni (akár önkénteskedni), bármit. Mivel ezáltal sok embert megismersz, nagyobb eséllyel lesz köztük olyan srác, aki tetszeni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!