Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes akarok lenni! Hol keressek normális pasit?
Régen rossz, ha keresni akarod. Ha találsz, az felszínes lesz,ideig-óráig fog tartani.
Akkor fog jönni, mikor nem is számítasz rá, na az lesz az igaz..
Ne akarj szerelmes lenni!Majd eljön a nagy Ő amikor nem számítasz rá(:
Egyébként a "szerelmes akarok lenni!" alatt azt érted,hogy vágysz a szerelemre?Én is ilyen vagyok,vágyok a szerelemre,és olyat fiút keresek mint amilyet Te is(:
De hát az én korosztályomba alig van ilyen:(:(
14/L
Igen vágyom a szerelemre. Szeretném ha végre szeretnének és én viszont szerethetnék. Köszi szépen a válaszokat. :)
18 éves vagyok és még pasim sem volt. Akikkel találkoztam az mind bunkó volt. Úgy éreztem a világ tele van hülye pasikkal. De hát csak van kivétel. De ők merre vannak? :( Remélem mihamarabb rámtalál a szerelem. Én várok. Vagy akkor jön mikor nem is számítok rá? :)
lehet, hogy csak szimplán fiúk
és ők nem tudják, hogy bunkók, vagy nem akarnak azok lenni, csak nem veszik észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!