Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes akarok lenni! Hol keressek normális pasit?
Figyelt kérdés
A normális alatt azt értem, hogy legyen kedves, aranyos, megértő és nagyon nagyon szeressen. Ja és ne az a bunkó fajta akinek minden második szava ba*zdmeg meg ku*rvaélet. Remélem tudjátok miről beszélek! :)2009. aug. 5. 19:09
11/18 Giovanni válasza:
Nah figy. Míg ők itt lelkiznek neked h majd jönn meg így úgy,ahhoz is tenni kell valamit h. jöjjön nem fog be sétálni az ajtódon,de szerencséd van ismerek egy ugyan ilyen fiút... Csak 21 éves és ha nem vagy legalább 17 akkor nem adom le a címét:) sorry.
12/18 anonim válasza:
az egy dolog, hogy majd jön a szerelem, ha jönnie kell, de tényleg nem lehet csak úgy várni, hogy az öledbe hulljon. Én speciel a love.hu-n regisztráltam, és szerencsére megtaláltam azt a bizonyos nagyot:)És ez immár másfél éve!!!!!!!!!!!!!!!Szóval, hajrá!! Nyugodtan keresgélj!:)
13/18 anonim válasza:
Szia!
Én egy 19 éves srác vagyok és pont ugyanígy érzek, mint te. Lehet, hogy egyszerűen rossz helyre csöppentünk, és nem pont az életünk párja (vagyis inkább a mi párunk) mellé. Viszont a keresés nem hangzik valami célirányosnak, hiszen a szerelem nem feltétlenül egy ilyen dolog. Ennek ellenére biztos lehetsz abban, hogy rátalálsz az igazira. (Ki tudja talán épp mi leszünk egymásnak az igazi ;P) Szóval csak azt tudom tanácsolni, hogyha napközben emiatt kissé nyomott lenne a hangulatod, csak vedd észre a pozitív dolgokat, és hozd ki magadból a legjobbat.
14/18 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak nagyon köszönöm, mosolyogva olvastam válaszod. :D :)Puszi érte!
2009. nov. 26. 18:23
15/18 anonim válasza:
A szerelem az majd jön elöbb vagy utobb.Ne aggodj!!
16/18 Császár Dóri válasza:
A szerelmem szar! Hidd el át basznak csak a fiúk! Mindegyik lefekszik veled aztán ugy tesz mint ha nem is ismerne vagy mint ha soha nem is találkoztatok volna! Hagyad a pi*ba! (: Nem le baszás csak tanács :D
17/18 Kagamato válasza:
Úgy bírom az ilyen kérdéseket.:') Én itt vagyok single egy jó ideje, és amit leírtál, teljesen igaz rám, de a mai lányok a bunkókat keresik.;) 1000+1 olyan ember van mint én, csak mi maradunk ki a képből.:)
18/18 anonim válasza:
Én is nagyon vágyom rá, mert iszonyatosan szeretethiányos vagyok.
De lehet, hogy tényleg csak várnom kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!