Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szép és értelmes csajokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép és értelmes csajokkal hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tudom, páratlan kombináció, de vannak olyan helyek, ahova ilyen csajok nagyobb számban járnak, vagy ahol nagyobb számban fellelhetők Mert már lassan kezd elegem lenne a dekoratív lányokból, akik amúgy műkörmösök, és azokból az amúgy inteligens de nem túl dekoratív, szép és vonzó lányokról, akiket még piszkavassal sem szívesen ? Van ötletek, hogy találjak ilyen csajt ? Esetleg ha vki ilyen, és olvassa, jelezhet is. Köszi !
2011. júl. 18. 02:26
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

9:11

Csak tréfáltam! :D

De ahogy leírta, erre vágyik a srác, azzal a különbséggel, hogy mindezt vagy ne tudja a csaj magáról, vagy véletlenül se öntse szavakba! :S

Amúgy pedig igaza van a hozzászólóknak, mert én mindig az olyan pasikra buktam, akik a nagy átlag szemével nem valami helyesek! Persze én is tudom az átlag nő szemével nézni a srácokat, tetszenek is az átlagosan jóképűnek mondott emberek... de... tudjátok, mint a zsiráf: tetszik, tetszik, de otthonra azért nem kéne! XD

2011. júl. 18. 17:17
 32/32 Smartguy86 ***** válasza:
16:28 - Szűk látókörre vall a megjegyzésed... A lehetőség nem eljön, hanem adott. Mindenkinek! Neked is! Hogy tanulj, hogy a saját lábara állj, hogy megtegyél olyan dolgokat, amiket előtte nem tettél. Ezt hívják fejlődésnek, és nem eljön a lehetőség a fejlődésre, hanem mindig adott. Csak sajnos a legtöbb ember azt hiszi, hogy ő mindentudó, és mindenről megvan a fene nagy véleménye... De az a vélemény csak egy egyszerű csőlátásban nyilvánul meg!
2011. júl. 19. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!