Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép és értelmes csajokkal hol lehet ismerkedni?
Jaaaaa. Nem tudtam, hogy csak a pasiknak lehetnek elvárásaik, hogy a nő legyen szép meg okos blabla. Egy nő meg érje be akármelyik pasival aki egy fokkal szebb az ördögnél és esetleg még tahó is hozzá, valamint zéró önkritikája van. Pláne akkor kussoljon és ne válogasson a nő ha szép és okos. Büdös ribancok! Mit képzelnek magukról?:D
Fiúk, ti ezeket tényleg komolyan gondoljátok? Ugye nem?
Nyilván mindenkinek vannak elvárásai, és senki sem fogja beérni olyannal,aki nem felel meg neki. De van oylan is, hogy valaki elsőre nem jön be aztán ahogy megismerem közelebbről már csak ő létezik nekem. Volt ilyenre példa.
Szóval néha előfordul az ilyen is, de nem minden esetben. az emberek nyilván nem fognak vonzódni olyan személyhez, aki külsőre nem fogja meg őket legalább egy kicsikét. De ahány ember, annyiféle ízlés, lehet valakinek ronda vagy, lehet hogy a másiknak meg te vagy az álmompasi. Csak azt nehéz megtalálni, akinek te vagy az álompasi. De ezeken nem érdemes siránkozi, úgysem lesz ettől jobb, hogy ide írogatja mindenki, hogy úgysem lesz barátnője. Most az én helyzetem is reménytelen jelen pillanatban...de tudom, hogy attól, hogy sajnáltatom magam nem lesz jobb. megy tovább az élet, és ha mindenhez úgy áll hozzá valaki, hogy mindegy mi lesz, nem érdekel semmi, akkor ne is várjon semmi jót. Nem szabad feladni, az élet a túlélésről szól, a küzdésről, és a fájdalom igenis a része az életnek. úgyhogy nem szabad feladni teljesen!
18/F
Nálam a gazdagság azt jelenti, hogy van egy SAJÁT! házam , egy kocsim és még család is mellette és boldogok vagyunk, nem aggódunk a számlák miatt.
De az átlag embernek(mint én)ilyen kő-p
utolsó vagyok bocsi a netem miatt:D
Nálam a gazdagság azt jelenti, hogy van egy SAJÁT! házam , egy kocsim és még család is mellette és boldogok vagyunk, nem aggódunk a számlák miatt.
De az átlag embernek(mint én)ilyen kő-papír-olló effektus.
Amúgy szerintem a legjobb könyvek se a kirakatban vannak, menj el szerintem egy könyvtárba és ott vannak okos lányok és aki megtetszik neked az szép is. :)
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!