Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szép és értelmes csajokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép és értelmes csajokkal hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tudom, páratlan kombináció, de vannak olyan helyek, ahova ilyen csajok nagyobb számban járnak, vagy ahol nagyobb számban fellelhetők Mert már lassan kezd elegem lenne a dekoratív lányokból, akik amúgy műkörmösök, és azokból az amúgy inteligens de nem túl dekoratív, szép és vonzó lányokról, akiket még piszkavassal sem szívesen ? Van ötletek, hogy találjak ilyen csajt ? Esetleg ha vki ilyen, és olvassa, jelezhet is. Köszi !
2011. júl. 18. 02:26
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Jaaaaa. Nem tudtam, hogy csak a pasiknak lehetnek elvárásaik, hogy a nő legyen szép meg okos blabla. Egy nő meg érje be akármelyik pasival aki egy fokkal szebb az ördögnél és esetleg még tahó is hozzá, valamint zéró önkritikája van. Pláne akkor kussoljon és ne válogasson a nő ha szép és okos. Büdös ribancok! Mit képzelnek magukról?:D

Fiúk, ti ezeket tényleg komolyan gondoljátok? Ugye nem?

2011. júl. 18. 09:35
 22/32 anonim ***** válasza:
képzeld smartguy van kitartásom tanulás terén, régen letojtam, nem érdekelt, nem is tanultam, és úgy álltam hozzá h úgy sem megy meg minden, de mire kellett, addigra megkomolyodtam, és neki fogtam tanulni, és rá is jöttem h mégsem vok egy hülyegyerek, és h kár lenne elpocsékolni egy szakképzésen. Am nemtom mi adott lökést, vagy h adott-e egyáltalán vmi.
2011. júl. 18. 09:43
 23/32 anonim ***** válasza:

Nyilván mindenkinek vannak elvárásai, és senki sem fogja beérni olyannal,aki nem felel meg neki. De van oylan is, hogy valaki elsőre nem jön be aztán ahogy megismerem közelebbről már csak ő létezik nekem. Volt ilyenre példa.

Szóval néha előfordul az ilyen is, de nem minden esetben. az emberek nyilván nem fognak vonzódni olyan személyhez, aki külsőre nem fogja meg őket legalább egy kicsikét. De ahány ember, annyiféle ízlés, lehet valakinek ronda vagy, lehet hogy a másiknak meg te vagy az álmompasi. Csak azt nehéz megtalálni, akinek te vagy az álompasi. De ezeken nem érdemes siránkozi, úgysem lesz ettől jobb, hogy ide írogatja mindenki, hogy úgysem lesz barátnője. Most az én helyzetem is reménytelen jelen pillanatban...de tudom, hogy attól, hogy sajnáltatom magam nem lesz jobb. megy tovább az élet, és ha mindenhez úgy áll hozzá valaki, hogy mindegy mi lesz, nem érdekel semmi, akkor ne is várjon semmi jót. Nem szabad feladni, az élet a túlélésről szól, a küzdésről, és a fájdalom igenis a része az életnek. úgyhogy nem szabad feladni teljesen!

18/F

2011. júl. 18. 09:48
 24/32 anonim ***** válasza:
Attól hogy tanulsz még nem leszel gazdag. Kismillió gazdag ember van aki nem járt egyetemre mégis dúskál. És Sok millió aki járt egyetemre és csóró. De sok sikert hozzá amúgy. Teljesüljön az álmod. Ezt csak azért mondtam, hogy ez alapján még ne éld bele magad túlzottan.
2011. júl. 18. 09:49
 25/32 anonim ***** válasza:
nem élem magam bele, nálam a gazdagság azt jelenti h jól élni, legalább olyan jól mint most, meg h elég sok mindenre jusson, természetesen nem luxuscikkekre gondolok. Úgy képzelem az egészet, mint egy tehetős átlagember, szóval picit megtévesztő voltam ezzel a gazdagsággal. ;)
2011. júl. 18. 10:15
 26/32 asdface ***** válasza:

Nálam a gazdagság azt jelenti, hogy van egy SAJÁT! házam , egy kocsim és még család is mellette és boldogok vagyunk, nem aggódunk a számlák miatt.

De az átlag embernek(mint én)ilyen kő-p

2011. júl. 18. 10:47
 27/32 asdface ***** válasza:

utolsó vagyok bocsi a netem miatt:D

Nálam a gazdagság azt jelenti, hogy van egy SAJÁT! házam , egy kocsim és még család is mellette és boldogok vagyunk, nem aggódunk a számlák miatt.

De az átlag embernek(mint én)ilyen kő-papír-olló effektus.

Amúgy szerintem a legjobb könyvek se a kirakatban vannak, menj el szerintem egy könyvtárba és ott vannak okos lányok és aki megtetszik neked az szép is. :)

23/f

2011. júl. 18. 10:48
 28/32 anonim ***** válasza:
Utolsó, én is erre vágyom, de becsületes munkával Magyarországon erre nincs esélyünk.
2011. júl. 18. 10:48
 29/32 Smartguy86 ***** válasza:
10:48 - Ez egyszerű önigazolás... Félsz kockázatot vállalni, belefogni nagy dolgokba, és megnyugtatod magad azzal, hogy nem is lehet. De megsúgok valamit: aki sikeres, az bárhol az tud lenni! Csak a sikeres ember a lehetőségeket látja maga körül, a sikertelen ember meg az akadályokat...
2011. júl. 18. 16:21
 30/32 anonim ***** válasza:
És miért törvényszerű az, h mindenki számára eljön a lehetőség, h sikeres legyen? Ez sztem eléggé naivitás.
2011. júl. 18. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!