Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép és értelmes csajokkal hol lehet ismerkedni?
Utolsó:
Jól mondod ez így van!
Meg ilyen nőt nem is találni, mint amilyet a kérdező keres...
Nekem is sikerült, pedig se jóképű, se gazdag nem vagyok (: A hiba bennetek van.
Amúgy szerintem a "szép" és az "értelmes" definíciójával lehet a probléma, mert nem mindenkinek ugyanazt jelentik, így aztán hiába mondják magukról a népek, hogy ők olyanok meg azt keresik, nem metszik egymást az elképzelések mégsem.
Így van jól mondod 65%-os ;)
Ha van egy átlagos, vagy esetleg nem túl jóképű pasas de tanult, és van egy bunkó tanulatlan jóképű pasas, akkor a nők a jóképűt választják, csak azért mert az számít nekik, minden mást tojnak le...
Nem vagyok gazdag... még! De igyekszem... a cél megvan. :D
Jóképű... hát ez relatív. A barátnőm szerint természetesen az vagyok, de nekem is kijutott bőven a kudarcokból, nem egy lány küldött el, úgy is hogy "legyünk barátok", meg úgy is, hogy kinevetett... Aztán csak kikupálódtam. Elkezdtem hinni magamban, bíztam benne, hogy a lányoknak arra van szükségük, amit én tudok nekik adni. És tényleg! :)
Szóval ennyi az egész kb. Aki nem hisz magában, abban más sem fog...
09:26 - Csak arra vigyázz, hogy általában pont olyan sikerrel szokták megvalósítani az emberek a gazdagságot és a tanulmányokat, mint ahogy az élet többi területéhez állnak.
Ha egy nőt nem tudsz felszedni, akkor miből gondolod, hogy a gazdagságot el tudod majd érni simán? A gazdag embernek is megvannak a maga ismérvei. Nem lesz akárkiből gazdag... De bárki lehet az. Így van ez a nőzéssel is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!