Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szép és értelmes csajokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép és értelmes csajokkal hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tudom, páratlan kombináció, de vannak olyan helyek, ahova ilyen csajok nagyobb számban járnak, vagy ahol nagyobb számban fellelhetők Mert már lassan kezd elegem lenne a dekoratív lányokból, akik amúgy műkörmösök, és azokból az amúgy inteligens de nem túl dekoratív, szép és vonzó lányokról, akiket még piszkavassal sem szívesen ? Van ötletek, hogy találjak ilyen csajt ? Esetleg ha vki ilyen, és olvassa, jelezhet is. Köszi !
2011. júl. 18. 02:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Jól mondod ez így van!

Meg ilyen nőt nem is találni, mint amilyet a kérdező keres...

2011. júl. 18. 08:37
 12/32 Smartguy86 ***** válasza:
Nekem mégis sikerült... De nem baj, éljetek csak az előítéletekben :D
2011. júl. 18. 08:38
 13/32 anonim ***** válasza:
Hát találni azért ilyet, nem is egy van. De ti tudjátok, higgyétek csak ezt. Legalább megmaradnak azoknak a férfiaknak akik nem a sarki falusi dizsi mosdójában keresik őket. Persze akad köztük olyan is, mint a fizika guru csaj, egy korábbi hozzászóló. Baromi szép, baromi okos, és baromi szerény:D A munkahelyemen például sok szép és értelmes nő van. Van amelyiknek műkörme is van, de ettől még nem hülye valaki. Ti hol kerestek lányt? De komolyan.
2011. júl. 18. 09:11
 14/32 Smartguy86 ***** válasza:
100%
09:11 - Szerintem nem keresnek! Pont ez a baj. Hogy csak ülnek otthon és gyártják az elméleteket meg a filozófiákat. Aztán egyszer-egyszer belekezdenek, és jön egy kudarc... megijednek, és visszavonulnak az odvaikba megint filozófiát gyártani.
2011. júl. 18. 09:14
 15/32 anonim ***** válasza:
Smartguy, akkor te jóképű és gazdag vagy. Ennyi :)
2011. júl. 18. 09:14
 16/32 anonim ***** válasza:

Nekem is sikerült, pedig se jóképű, se gazdag nem vagyok (: A hiba bennetek van.

Amúgy szerintem a "szép" és az "értelmes" definíciójával lehet a probléma, mert nem mindenkinek ugyanazt jelentik, így aztán hiába mondják magukról a népek, hogy ők olyanok meg azt keresik, nem metszik egymást az elképzelések mégsem.

2011. júl. 18. 09:20
 17/32 anonim ***** válasza:

Így van jól mondod 65%-os ;)

Ha van egy átlagos, vagy esetleg nem túl jóképű pasas de tanult, és van egy bunkó tanulatlan jóképű pasas, akkor a nők a jóképűt választják, csak azért mert az számít nekik, minden mást tojnak le...

2011. júl. 18. 09:21
 18/32 Smartguy86 ***** válasza:

Nem vagyok gazdag... még! De igyekszem... a cél megvan. :D

Jóképű... hát ez relatív. A barátnőm szerint természetesen az vagyok, de nekem is kijutott bőven a kudarcokból, nem egy lány küldött el, úgy is hogy "legyünk barátok", meg úgy is, hogy kinevetett... Aztán csak kikupálódtam. Elkezdtem hinni magamban, bíztam benne, hogy a lányoknak arra van szükségük, amit én tudok nekik adni. És tényleg! :)

Szóval ennyi az egész kb. Aki nem hisz magában, abban más sem fog...

2011. júl. 18. 09:21
 19/32 anonim ***** válasza:
Én most már le is tojom a nőket, már megszoktam h mindenkinek a nagyon jóképűek pasikák kellenek, belefáradtam a csalódásokba, inkább leszek tanult ember egy valag pénzzel, a pénzért mindent meg lehet venni, ami csak megtetszik. :) és sokan felnéznének rám, ha megvalósítanám a célom h tanult ember legyek. :)
2011. júl. 18. 09:26
 20/32 Smartguy86 ***** válasza:

09:26 - Csak arra vigyázz, hogy általában pont olyan sikerrel szokták megvalósítani az emberek a gazdagságot és a tanulmányokat, mint ahogy az élet többi területéhez állnak.

Ha egy nőt nem tudsz felszedni, akkor miből gondolod, hogy a gazdagságot el tudod majd érni simán? A gazdag embernek is megvannak a maga ismérvei. Nem lesz akárkiből gazdag... De bárki lehet az. Így van ez a nőzéssel is...

2011. júl. 18. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!