Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit rontok el netes társkeresőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el netes társkeresőn?

Figyelt kérdés

Netes társkeresőkön szoktam ismerkedni, és eléggé gyengén muzsikál a dolog. Nagyon korrekt profilom van és mindig normális leveleket szoktam írni (nincs sablon, közhely benne), de sokszor arra sem méltatnak, hogy visszaírjanak. Mit ronthatok el?

21/f

2011. júl. 17. 17:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kb. 1 éve kezdtem el a netes társkeresést. Igaz, egy-két hónapig szinte csak nézegettem. Aztán összejött egy-két randi, de tényleg nagyon kevesen válaszoltak. Volt olyan fényképem, ami szerintem nagyon jó hangulatú, de addig egy választ sem kaptam, amíg az volt kint.

Mikor meguntam a kevés választ, írtam egy semmitmondó sablont és kiegészítettem egy mondattal, hogy személyesnek tűnjön. Nagyon sokan válaszoltak rá!

Aztán dobtam ezt a megoldást, mert szeretek kreatív lenni.

Következett fél év szünet, a személyes ismerkedésre helyeztem a hangsúlyt. Sok lány barátot szereztem, valaki több is volt ennél. Most újra elkezdtem a netes ismerkedést és minden hétre jut egy randi. Tudat alatt biztosan másként fogalmazok, mert bár kapcsolatom nincs, de lányok vesznek körül. Egy dolgot változtattam: Sokkal rövidebb első levelet írok. A profilomból kiderül, hogy tudok helyesen írni. A levélben csak egy-két mondatot írok.

Még egy érdekesség a képekről: Töröltem az egyik fényképemet, mert egész egyszerűen gyűlöltem. Kaptam a válaszokat, hogy miért nincs fent olyan kép, amin látszódom is. Ismét feltöltöttem. Aztán írtam egy lánynak, de nem ismerkedési céllal. Megjegyezte, hogy milyen jó az a képem. Másként gondolkodunk.

2011. júl. 17. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:

"Mi volt a probléma a bölcsész srácokkal?"

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:08

Sokról elmondható hogy magát nagyon különlegesnek, egyedinek gondoló, valójában bunkó, nem rendesen szocializált arc. Igen, ez sok más karon is előfordul, ám bölcsészkaron jócskán a lányok vannak többen, ezért szerintem a bölcsészsrácok hajlamosak gyakran félrekacsintani és nem komolyan venni kapcsolatokat, hisz még annyi más nő rohangál köröttük...

Természetesen nekem is van olyan haverom ebből a körből, aki hosszú ideje boldog párkapcsolatban él, de évek tapasztalata a fenti nézetet támasztja alá.

2011. júl. 18. 06:26
 13/14 A kérdező kommentje:
Ezek nálam is megvannak, Előnyös "magamat adó" képek, frappáns, humoros bemutatkozó, baráti, 1-2 mondatos levél, és helyes írás is megvan. Köszönöm a válaszokat, mindig újítok majd valamit a dolgokon és reméljük lesz siker.
2011. júl. 18. 16:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Írj nekem! 21 éves lány vagyok, még sosem regisztráltam társkeresőn amúgy.:P
2011. júl. 26. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!