Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el netes társkeresőn?
Netes társkeresőkön szoktam ismerkedni, és eléggé gyengén muzsikál a dolog. Nagyon korrekt profilom van és mindig normális leveleket szoktam írni (nincs sablon, közhely benne), de sokszor arra sem méltatnak, hogy visszaírjanak. Mit ronthatok el?
21/f
Kb. 1 éve kezdtem el a netes társkeresést. Igaz, egy-két hónapig szinte csak nézegettem. Aztán összejött egy-két randi, de tényleg nagyon kevesen válaszoltak. Volt olyan fényképem, ami szerintem nagyon jó hangulatú, de addig egy választ sem kaptam, amíg az volt kint.
Mikor meguntam a kevés választ, írtam egy semmitmondó sablont és kiegészítettem egy mondattal, hogy személyesnek tűnjön. Nagyon sokan válaszoltak rá!
Aztán dobtam ezt a megoldást, mert szeretek kreatív lenni.
Következett fél év szünet, a személyes ismerkedésre helyeztem a hangsúlyt. Sok lány barátot szereztem, valaki több is volt ennél. Most újra elkezdtem a netes ismerkedést és minden hétre jut egy randi. Tudat alatt biztosan másként fogalmazok, mert bár kapcsolatom nincs, de lányok vesznek körül. Egy dolgot változtattam: Sokkal rövidebb első levelet írok. A profilomból kiderül, hogy tudok helyesen írni. A levélben csak egy-két mondatot írok.
Még egy érdekesség a képekről: Töröltem az egyik fényképemet, mert egész egyszerűen gyűlöltem. Kaptam a válaszokat, hogy miért nincs fent olyan kép, amin látszódom is. Ismét feltöltöttem. Aztán írtam egy lánynak, de nem ismerkedési céllal. Megjegyezte, hogy milyen jó az a képem. Másként gondolkodunk.
"Mi volt a probléma a bölcsész srácokkal?"
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:08
Sokról elmondható hogy magát nagyon különlegesnek, egyedinek gondoló, valójában bunkó, nem rendesen szocializált arc. Igen, ez sok más karon is előfordul, ám bölcsészkaron jócskán a lányok vannak többen, ezért szerintem a bölcsészsrácok hajlamosak gyakran félrekacsintani és nem komolyan venni kapcsolatokat, hisz még annyi más nő rohangál köröttük...
Természetesen nekem is van olyan haverom ebből a körből, aki hosszú ideje boldog párkapcsolatban él, de évek tapasztalata a fenti nézetet támasztja alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!