Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
L/12. Mit szabad ebben a helyzetben?
Megismerkedtem egy fiúval. Facebook-on, nagyon kedves.<3
és egy fesztiválon akar velem találkozni, és most valahogy félig járunk, de csak azért félig mert még nem láttukegymást.. 15 éves... ez egy randi szerűség.. 1.randin mit szabad mit nem?
Azért elgondolkodtató,hogy 12évesen megkérdezi valaki,mégis mit szabad az első "randin" csinálni.:S Ha azt írjuk,nyugodtan feküdjön le vele a 2.-nál mit csinál?:S
12évesen még eszembe se jutott ilyesmi. Nem hiába van,hogy 14évesek abortuszra járnak...:S
Nagyon változik a világ...
hihetetlen...
Facebookon járás....ezt a hülyeséget:P
Bazz, azért a legtöbb válaszoló sem sokkal értelmesebb, mint egy 12 éves kislány. Legalább megkérdezte, és nem beszélt itt senki a szexről.
Nem hiszem, hogy nektek nem tetszett valaki 12 évesen, vagy akár már oviban (:
Attól, mert ennyi idős, még tetszhet neki az a srác. Az viszont tény és való, hogy még nincs tapasztalata, és ezért nem tudhatja, de normálisan is meg lehet neki mondani. 12 éves és fészes járás...Mert mit vártok egy 12 évestől? Az IGAZ szerelmet? Mert azt még érezheti, de azért tetszhet neki valaki, ami pedig nem bűn.
A kérdezőnek: Lehet, hogy Facebook-on kedves, de nagy valószínűséggel csak be akar csapni.
Csak olyan helyen találkozz vele, ami lehetőleg közel van hozzád, sok ember jár arra(nem a disco-ra gondolok itt, ahol a többi is meg akar fektetni), és jobb lenne, ha menne veled egy idősebb ember is(pl tesó)
Ja, és csak bontatlan üvegből igyál, pohárba lehet belekeverne valamit >.<
És ne siess el semmit! Egy pasi nem ér annyit.
Én is ottvoltam a kicikizők között:D
Nekem is tetszett valaki...:D De nem ezt cikiztük ki:D
Hanem a félig járást..:D
NEkem ez tetszett:D
„Nem hiszem, hogy nektek nem tetszett valaki 12 évesen, vagy akár már oviban (:
Attól, mert ennyi idős, még tetszhet neki az a srác.”
Mindenkinek tetszett valaki ennyi idősen nemtől függetlenül, de akkor még fel sem merült bennük az a kérdés, hogy vajon ciki-e, ha szűz vagyok.
„Mert mit vártok egy 12 évestől? Az IGAZ szerelmet? Mert azt még érezheti, de azért tetszhet neki valaki, ami pedig nem bűn.”
Azt, hogy viselkedjen a korához méltóan és nem idősebb fiúkkal akarjon járni, hanem a saját korosztályából és ne dugjanak egyből össze-vissza felelőtlenül.
Mert sajnos a mai fiatalságnál ez az ún. járás fogalma.
„és most valahogy félig járunk, de csak azért félig mert még nem láttukegymást.”
Ez a nap dumája komolyan. Még a fényképét sem láttad? Mi van, ha valami kamu szar adatlappal vette fel veled a kapcsolatot és egy pedofil állat, aki el akar majd rabolni?
Azt csak én tartom durvának, hogy egy 12 éves gyereket lazán elengednek a szülei egy fesztiválra? Persze lehet, hogy anyucinak és apucinak az lesz beadva, hogy csak a barátnőkhöz megy aludni.
nem olvastam vegig a valaszokat, csak atfutottam rajtuk, de gondolom nem en vagyok az elsö, aki megjegyzi, h 12 evesen meg barbie-zott..:D
en elfogadom, h valtozik a vilag.. es elöbb kezdtek nyitni a masik fel fele, de azert alapvetöen ennek meg biologiai es biokemiai alapjai nemigen vannak.. tehat ilyen szempontbol indokolatlannak tartom a randizast.:)
es lehet, h en vagyok beszükült.. de sztem egy kamasz fiunak nem kellene tetsszenet egy gyerek(nem akarlak megbantani, de a törvenyek szerint, te meg gyerek vagy).:S törvenyesen, te meg nem is szexelhetsz, ö viszont igen.. dehat nyilvaaan semmi ilyesmit nem szeretneeee, egy hormonzavaros kamasz fiu... asszem.:D
20L
Félig járás - 12 éves :D Ennyi idősen...Még kicsi, ezért szépen is meg lehetne neki mondani, hogy ilyen nincs.
Ciki-e, ha szűz - Erről nem volt szó. Nem biztos, hogy a "mit szabad" alatt erre gondolt. Akár érthette arra is, hogy meddig maradhat, hova mehetnek el(pl.: egymásnál korai lenne), csókolózhat-e vele(amit 12 évesen még mindig korainak tartok...Tudnak szeretni, én is tudtam 12 évesen, de nem biztos, hogy abba szeretnek bele, aki megérdemli. Az a ritkább.)
Attól, hogy járnak, még nem biztos, hogy már le is fekszenek. (Ha esze van a csajnak, akkor még nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!