Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
L/12. Mit szabad ebben a helyzetben?
Megismerkedtem egy fiúval. Facebook-on, nagyon kedves.<3
és egy fesztiválon akar velem találkozni, és most valahogy félig járunk, de csak azért félig mert még nem láttukegymást.. 15 éves... ez egy randi szerűség.. 1.randin mit szabad mit nem?
hát ő majd ad neked vmi kis pirulát / port / piát / gyanús piát .. és meg is vagy neki aztán csákány ..:)
ne mesélje be nekem senki h 15 évesen bele esett 1 12 éves csajba ..
19F
Ha majd meglátod és felfedezed rajta ezen termékek egyikét: http://www.youtube.com/watch?v=15S0g8pG6HU
Akkor óvakodj!
Ez tetszik:"félig járunk,de csak azért félig mert még nem láttuk egymást" Akkor én sok ismerőssel járok félig,mert tetszünk egymásnak és sokat beszélgetünk facebookon:D:D:D:D
12 évesen szerintem is barbiznod kéne, nem pedig fesztiválra járni olyan emberrel akit nem is ismersz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!