Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » L/12. Mit szabad ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

L/12. Mit szabad ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy fiúval. Facebook-on, nagyon kedves.<3

és egy fesztiválon akar velem találkozni, és most valahogy félig járunk, de csak azért félig mert még nem láttukegymást.. 15 éves... ez egy randi szerűség.. 1.randin mit szabad mit nem?

2011. júl. 15. 12:43
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
szerintem se akar nagyon semmi komolyat 15 évesen tőlled, de ... sétáljatok egy jót, beszélgessetek, max egy üdítőre meghívhat vagy valami kajára, inkább csak élvezzétek egymás társaságát
2011. júl. 15. 13:01
 12/64 anonim ***** válasza:
73%

majd jól bele élvezi a társaságát ..

19F

2011. júl. 15. 13:06
 13/64 1.számúsenki ***** válasza:

Egy dolgot jegyezz meg,első randin mindent szabad lehetőleg feküdj le vele 12 évesen biztos nagy élmény lesz természetesen nem kell védekezni hiszen még szűz vagy és első alkalommal nem lehetsz terhes sem.

(meg ne tedd,olvass inkább Vackort.)

2011. júl. 15. 13:32
 14/64 anonim ***** válasza:

ma 13:00 : D akkor nekem is sok félig járunk kapcsolatom lenne. : D

figyi már járunk?, de csak félig, mert nem láttalak még

: D

12 évesen ne akarjál még semmit. senkitől. babázz. kártyázz, tv-zz, sportolj.

fesztiválra meg ne menj, mert eltaposnak, amilyen kicsi vagy : D ... tudod, vén rókáknak való ;)

2011. júl. 15. 13:49
 15/64 anonim ***** válasza:

12 évesen milyen fesztiválra engednek be??o.O de most komolyan....

az lenne a legjobb, ha el se mennél, már ne is haragudj, de ehhez még nagyon éretlen vagy, amit az is bizonyít, hogy feltetted ezt a kérdést.

és azért mert még egy fiú kedves (FACEBOOKON!), még nem biztos, hogy tisztességesek a szándékai.

2011. júl. 15. 13:51
 16/64 anonim ***** válasza:
100%
Én még mindig leragadtam ott hogy hogyan lehet járni facebookon???????? A jövő emberei ...
2011. júl. 15. 14:14
 17/64 anonim ***** válasza:

nem, ez jobb!

csak félig járnak! : D

2011. júl. 15. 14:21
 18/64 anonim ***** válasza:
13:49: De nem járhatunk félig,mert nem facebookon beszélünk!:D:D:D Akkor így csak negyed részben járhatunk?!xD Mert még a profilod se tudom megnézni!:D
2011. júl. 15. 14:30
 19/64 anonim ***** válasza:
Így csak szerelmesek lehettek egymásba... a járáshoz kell a facebookos ismerettség...:DDD
2011. júl. 15. 14:33
 20/64 anonim ***** válasza:
ha nem beszéltetek facebookon akkor csak félig jártok...
2011. júl. 15. 14:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!