Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan szerezzek végre egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan szerezzek végre egy értékelhető barátnőt?

Figyelt kérdés

17 vagyok, de meg nem volt normalis baratnom... Pedig apolt, rendes, helyes srac vagyok....akiket buliban ismertem meg bodult allapotban, az valojaban nem volt az esetem. Aki engem akart akkor meg en nem voltam ra kesz.

Facebook nem erre valo, kornyezetemben semmi erdemleges...

Viszont kiderult, hogy a nyar hatralevo reszeben melom sem lesz, tehat vegkepp vagyom valakire, akit szerethetek!

Nos otletek, hogy keresgeljek? :) persze vatera, tesco aldi kizarva! Ne is irja le senki...

2011. júl. 14. 23:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki miért nem volt még bnőd?
2011. júl. 15. 14:33
 12/12 anonim ***** válasza:

csoda hogy van egy pasi aki nem a "bódult állapotban" lévőkre bukik xd

írj privit ha gondolod 16/L

2011. júl. 15. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!