Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eljössz vele egy italra, tippek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljössz vele egy italra, tippek?

Figyelt kérdés

17 vagyok lassan 18/F

mindenki azt mondja hogy így lehet megismerkedni egy lánnyal a legkönnyebben.

A kérdés az hogy milyen italra?

Mondjuk 16-17 éves a lány, akkor alkoholos italra nem hívom meg, ha kávéra hívom akkor az olyan felnőttesnek tűnik,

Szóval melyik a legjobb választás?

2011. júl. 14. 13:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Üdítőre vagy jégkására:P hm nyamm xd
2011. júl. 16. 17:02
 12/23 anonim ***** válasza:
92%

töményre azért ne,mert az olyan benyomást kelt,mintha leakarnád itatni,utána tudjuk mi.

ha 16-17 bizonyára már találkozott életében alkohollal,be is volt rúgva,legalább egyszer.ezért sangria, sör,koktélok azok jók lehetnek.

de egy jégkása,vagy egy finom kehely,valamivel megbolondítva is jó választás.

de! ne úgy menj oda hozzá,hogy szia'meghívhatlak? ,hanem beszélgess vele egy öt percet legalább,tetszel-e neki stb. mert meghívatja magát piára,aztán ott marad néhány percet veled és megy is,az meg egy kicsit gáz...

Sok sikert :)

19/L

2011. júl. 16. 17:15
 13/23 anonim ***** válasza:
hívd meg egy epres shake-re :) fini :)
2011. júl. 16. 17:19
 14/23 anonim ***** válasza:
én esetek 90%ában sört kérek ilyenkor. mindig megkérdezik mit iszok. de van hogy valami rövidebbet. a sör a befutó nálam! és a 16-17 éves csaj szerintem már lazán ihat.
2011. júl. 16. 17:20
 15/23 anonim válasza:

Ne így próbálj meg rögtön ismerkedni, hogy meghívod italra!

Ez csak a filmekben jön össze!!

Ha már rögtön meghívod valamire, akkor úgy fogja érezni, hogy egy itallal akarod levenni a lábáról,kedveskedni akarsz neki.

Lehet, hogy belemegy az ingyen piába meg egy ideig jópofizik veled, de utána ha nem vagy egy Brad Pitt, akkor le fog rázni!!

2011. júl. 16. 17:54
 16/23 anonim ***** válasza:

Én StarBucks ban voltam "ital" címén (: sztem a lányon múljon hova mentek mert a végén azt hiszi le akarod itatni :D am utána mi elmentünk sétálni egy közeli parkba :D

15/L

2011. júl. 16. 17:56
 17/23 anonim ***** válasza:

Cola

Süti

2011. júl. 16. 18:03
 18/23 anonim ***** válasza:

Meghívhatlak valamire? Egy italra? Mit kérsz?

Ha megkérded tőle hogy meghívhatod-e egy shake-re mondjuk és ő erre azt feleli, hogy köszi, de utálom a shake-et akkor mit csinálsz?:D Akkor jön ám csak a pánik:D Ebben a kérdésben nem kell ilyen konkrét dolgokra kitérni, ne aggódj:)

2011. júl. 16. 18:05
 19/23 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan lehet kávéra, nem ilyen elegáns kávézóba hanem a mccaféba vagy ilyenekbe.
2011. júl. 16. 18:11
 20/23 anonim ***** válasza:
ált. discokba hívnak meg italra és akkor valami töményre. Szerintem inkább fagyizni hívd el vagy moziba ha randizni akarsz.
2011. júl. 16. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!