Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Papla kérdése:

Mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés

van egy csaj, akivel nagyon jóban voltam, és beprobálkoztam facebookon, de nem jött össze, most megint nagyon jóban vagyunk, meg van beszélve egy fagyizás is, ott kérdezzem meg tőle? azért kérdezném meg mert kirakott egy ilyet facebookon : Szerintetek mi a fer ha egy lány lép először vagy egy fiú?

(fiú), de nem akarom tönkretenni a barátságot se, légyszi segítsetek hogy hogyan , elmondjam-e vagy hogy mi legyen

12 / f

2011. júl. 14. 12:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj hogy most kezded legalább megtanulod hogy kell elviselni ha dobnak meg stb.
2011. júl. 25. 11:00
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem is elég fiatal vagy :) de a mai világban már teljesen természetes ha szeretnél egy lánnyal többet mint barátság. én is csak azt tudom mondani h figyeld a jeleket, látni fogod ha ő is ÚGY néz rád.. és nem tudom a ti korotokban h van ez, de szerintem nem korai a csók sem :) na hajrá!
2011. júl. 25. 14:40
 13/13 A kérdező kommentje:
oké köszönöm az eddigi válaszokat, de attol még nem adom fel :D de lehet hogy kicsit korai de én vele komolyan gondolom. ^^
2011. júl. 28. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!