Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Papla kérdése:

Mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés

van egy csaj, akivel nagyon jóban voltam, és beprobálkoztam facebookon, de nem jött össze, most megint nagyon jóban vagyunk, meg van beszélve egy fagyizás is, ott kérdezzem meg tőle? azért kérdezném meg mert kirakott egy ilyet facebookon : Szerintetek mi a fer ha egy lány lép először vagy egy fiú?

(fiú), de nem akarom tönkretenni a barátságot se, légyszi segítsetek hogy hogyan , elmondjam-e vagy hogy mi legyen

12 / f

2011. júl. 14. 12:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
mit akarsz neki elmondani?
2011. júl. 14. 12:57
 2/13 A kérdező kommentje:
hogy szeretem, de ha nem jönne össze, én ugyanígy a legjobb fiubarátja ( ami most is az vok ) szeretnék maradni, mert most is őt várom facebookon, nagyon aranyos lány, jól is néz ki
2011. júl. 14. 13:07
 3/13 anonim válasza:

Ne facebookon várd, ott beszéld meg a találkozót és go! Msnes, fészes "kapcsolatok" nem kapcsolatok. Az első randin soha ne mond neki hogy szereted. (Ritka hogy jól sül el minden az első randin)

17/F

2011. júl. 14. 13:20
 4/13 A kérdező kommentje:
igen, megvan beszélve fagyizás csak nem tudom hogy ő baráti fagyizásnak tekinti vagy randinak, ezért nem tudom mit tegyek
2011. júl. 14. 13:37
 5/13 anonim ***** válasza:

Sztem az lenne a legokosabb, hogy ne randiként fogd fel. És ez azért is jó lenne, mert ha esetleg ő nem szeretne többet, mint barátság, akkor sem lesz semmi feszültség később köztetek.

De fontos, hogy figyelj a jelekre, amiket neked ad!! Abból már látni fogod, hogy szeretne-e többet is az a csinos lány :)))

Sok sikert:)

2011. júl. 14. 13:48
 6/13 A kérdező kommentje:
köszi ^^
2011. júl. 14. 13:51
 7/13 anonim válasza:
szerintem 12 évesen nem a randizással kellene foglalkozni :) persze most hülyeség de 18-20 évesen LEHET rájössz hogy nem volt jó ötlet. sajnos az a korosztály többsége kalandokra vágyik. nem tudhatod mi lesz.ráérsz még a csajozással ;)
2011. júl. 14. 15:01
 8/13 A kérdező kommentje:
köszi, lehet igazatok van, met 2 honapja tervezzük fagyizást és sose ért rá, ma meg kint láttam strandon, ez mondjuk qva szarul esett =(
2011. júl. 15. 20:05
 9/13 anonim válasza:
12 évesen evvel még korai foglalkozni szerintem. és amúgy meg fél 3-kor aludnod kellene már kisfiam
2011. júl. 25. 02:26
 10/13 dukai regina ***** válasza:
hát szerintem aranyos ha két kis gyerek mondjuk ilyen 12 évesek mint ti szerelmesek vagytok az első szerelem a legszebb az nem lehet hogy a lánynak más tetszik vagy valami szerintem menj el hozzájuk és kérd meg a kezét az annyától biztos elfog rajta mosolyodni :)
2011. júl. 25. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!