Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki, vagy csak jatszik velem? Tobbi lent
Egy eve ismerek egy nagyon helyes fiut ( o 18) , akivel nem talalkozok olyan gyakran , de eleg sokat beszelgetunk a netten . Az lenne a kerdesem , hogy ha bokolgat , azt mondja szep vagyok , meg hogy akar talalkozni velem , akkor tenyleg tetszek neki ? Mikor talalkozunk pedig ( veletlenul osszefutunk ) akkor mosolyog , meg kedves hozzam . Szerintetek ?
En 14 lany vagyok . Nagy lenne a korkulonbseg?
Netes ismeretség esetén szerintem nagyon fontos a gyakori találkozás! Ha hív találkozni, menj el, de csakis baráti szinten! Aztán majd ha megismerted, utána dönts!
A korkülönbségről: ezt is alaposan gondold végig: teljesen normális, hogy 14 évesen tetszik egy 18 éves srác. De gondold végig, hogy 16-17 évesen is fog-e tetszeni! 16 éves lányoknál szokott előjönni, hogy magányra vágynak, és olyankor fájdalmas a szakítás!
Tehát mindenképpen alaposan gondolj végig mindent, és ne csak beleugorj egy kapcsolatba, mert utána nehezebb kiszállni belőle! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!