Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahhoz hogy csinos okos barátnőm legyen miért kell nagy embernek lenni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 15:36
21/26 anonim válasza:
hosszútávú kapcsolatra is tökéletes, senki se panaszkodott még, eddig mindenki sikerrel járt. És van rá igény. Nem pont az apa hiánnyal van a baj, hanem pl a média amit sugároz felénk. Attól, hogy elmerülsz valamiben és a dolgok mögé látsz az még nem azt jelenti, hogy hazugság vagy hülyeség. Biológia és főleg pszichológia és egyéb más tapasztalatok útján szerzet tudás. Csak józan paraszti ésszel kell gondolkozni. Hiába vagyok kigyúrva, multimilliomos és sikeres üzletember. Ha fingom sincs arról, hogy hogyan kell odamenni egy nőhöz, beszélni és viselkedni, úgy hogy ne utasítson el vagy ha nem veszem észre ha bejövők egy nőnek és sorolhatnám itt a dolgokat. Ja nagyon sikeres lennék a bombanők körében akik k.rvák és csak a pénzem, préstisem miatt állnának le velem beszélgetni, esetleg meginni valamit. De egy normális nőt soha nem kapnék meg. Ellenben azzal a férfival aki mindent tudatosan csinál, sokkal több sikert ér el.
22/26 anonim válasza:
Johny
akkor linkelj egy oldalt aminek szerinted ilyen "hasznos "tartalma van mutass egy párat,és kérdezzük meg a lányokat is hogy nekik mi róla a véleményük.
23/26 anonim válasza:
Nem Johnny írta azt hanem én és a lányokat jobb kihagyni, ők máshogy gondolkoznak, nekik elég az is ha tudnak pasizni, ne tán csajozáshoz is értsenek már, más hogy működik az agyuk, nem értenének egyet és miért kellene tudnia egy nőnek ilyen dolgokról.
Tessék élvezkedjetek: [link]
24/26 anonim válasza:
Nekem nem tetszik ez a csajózási módszer amit ez a mex delux faszi elmond, annyira nem én vagyok, de attól még lehet hogy ez kell a csajoknak...sajnos.Mindez ellenére nem akarok ilyen hülye dumákat bevágni, önmagamért tetszedjek annak a lánynak...mindenki csinálja ahogy jónak látja.
25/26 anonim válasza:
dumák? te példákra gondolsz. Épp az a lényege, hogy nem előre bemagolt sablonos szövegeket mondasz hanem egyedi és kreatív vagy és rögtönözöl.
26/26 anonim válasza:
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 22:21-vagyok
röhögni fogsz,de egész jónak tűnik szerintem.de ki az a csávó aki a videókban is benne van hol tanulta ezeket vagy most mi?
most egy kicsit megváltozott azért a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!